(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
quattro-header.jpg

VinyPlus Quattro

VinyPlus Quattro gevelbekleding is onderhoudsarm en duurzaam. De panelen bestaan uit een hoogwaardige gerecyclede kunststof met een UV-stabiele toplaag van structuurfolie. De Quattro gevelbekleding van VinyPlus is een profiel met moderne Rhombus uitstraling en geïntegreerde schaduwvoeg. Quattro gevelbekleding is zowel horizontaal als verticaal toe te passen.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Vinyplus
Lengte (cm) 600 cm
Montage Orientatie Horizontaal en verticaal

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Overige Vinyplus producten

project-8-VinyPlus-dak-en-overstekpanelen

VinyPlus dakranden

VinyPlus dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecyclede hoogwaardige kunststoffen en gefolieerd met een buitenkwaliteit structuurfolie.

_DSF8922 Milin gevel

Vinyplus rabatdelen

De rabatdelen van Vinyplus hebben een robuuste uitstraling en geven de gevel een authentiek karakter. De panelen worden met messing en groef aan elkaar verbonden.

ND_91083

VinyPlus rondkant gevelbekleding

VinyPlus rondkant is gevelbekleding met een moderne en natuurlijke uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is.

Rondkant kunststof gevelbekleding

Rondkant gevelpanelen geven woningen en gebouwen een eigentijdse en moderne uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is en waarbij aan de voorkant de delen symmetrisch zijn. Zowel voor horizontale als verticale en diagonale gevelbekleding. De kunststof profielen hebben een structuurfolie voor een beter bescherming.
De rondkant gevelbekleding wordt veel gebruikt in nieuwbouw en recreatiesector, bijvoorbeeld voor de renovatie van buitengevels, dakkapellen, oude flatgebouwen worden weer stijlvol, renoveren van appartementen, woonarken, tuinhuisjes, borstwering of overstekken.

Kies voor duurzaamheid en gemak, kies voor vinyPlus® kunststof panelen voor je gevel of dakrand. Duurzaam en bewust bouwen, zo wordt wonen echt genieten!

Vergeet niet…

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.