(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Milinboard vensterbanken
MIL155_header_milinboard.jpg
MIL155_header_milinboard2_390x120.jpg

Milinboard vensterbanken

Werk je kozijn strak af met een mooie vensterbank. Een vensterbank zorgt voor een bepaalde stijl in de woning. Daarom vind je in ons assortiment een ruim aanbod aan Milinboard vensterbanken. Waaronder de standaard kunststof vensterbanken, overzetvensterbank om eenvoudig de oude vensterbank te renoveren en steenlook vensterbanken. De steenlook vensterbanken hebben de look van natuursteen met het onderhoudsvriendelijke karakter van kunststof.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Vinyplus projecten

Betonlook vensterbank2

Betonlook vensterbank

Deze betonlook vensterbank is vervaardigd uit kunststof en is daarom onderhoudsarm - krasvast - UV-bestendig en heeft het een natuurlijke uitstraling.

Both-Boerenzorg-project-VinyPlus (1)

Both boerenzorg

Bij Both Boerenzorg in Lopik is een prachtig nieuw zorgboerderij gerealiseerd. Bij Milin zijn we erg trots op dit project, aangezien Milin de (duurzame) afbouwmaterialen heeft mogen leveren.

dakranden

Kozijnafwerking Milin

Nieuwe kozijnafwerking voor binnen en buiten. Deze hele straat is voorzien van nieuwe kunststof kozijnafwerking. Aan de buitenkant zijn de woningen voorzien van nieuwe kozijnafwerking, boeidelen en dakranden.

Steenlook

Milinboard steenlook vensterbank van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De venster banken zijn bijzonder duurzaam, krasvast en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag.

Overzet

Naast de bestaande vensterbank is er ook de overzet vensterbank met een ronde neus. Deze kunnen over een bestaande vensterbank worden geplaatst. Hierdoor ziet de oude vensterbank er weer zo goed als nieuw uit. Heel eenvoudig en een snelle manier om je vensterbank te renoveren.

Type B

Naast de steenlook en overzet vensterbanken hebben wij twee standaard vensterbanken in ons assortiment, Type B. Door het fraaie design in combinatie met een kunststof sterke toplaag, zijn deze vensterbanken ideaal voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. De vensterbanken zijn honingraatversteviging waardoor ze al alle eisen zullen voldoen.

Vensterbanken kopen

Dan ben je bij Milin aan het juiste adres! De vensterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven. Milinboard kunststof vensterbanken zijn eenvoudig te verwerken en worden gebruikt voor raamkozijnen en dakkapellen in de nieuwbouw- , renovatie- en recreatiesector.

Vensterbank monteren

Voor de beste montage van onze kunststof vensterbank verwijzen wij je graag naar de montage instructies of de blog over het monteren van een kunststof vensterbank.