(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Windveren
MIL155_header_vinyplus dakranden3.jpg
MIL155_header_vinyplus dakranden4_390x120.jpg

Windveren

Of je nu bezig bent met een renovatieproject of de constructie van een gloednieuw gebouw, windveren zijn een belangrijk element van je dakrand. Bij Milin hebben we een breed scala aan kunststof windveren die zowel functionaliteit als esthetiek combineren. Het assortiment varieert van bekende merken zoals Milexx en VinyPlus tot unieke opties zoals de Big Board met sierkraal.

Referentieprojecten

MG_8967

Milyt dakrand in Drachten

De dakranden waren aan renovatie toe, het hout begon te rotten en te schimmelen. Door de dakgootbekleding te vervangen met Milyt HPL plaatmetriaal zorg je voor onderhoudsarme bekleding. Een enkele keer schoonmaken volstaat! 

kozijnafwerking-buiten-

Kozijnafwerking met Deeplas haakse hoek

De woningen zijn afgewerkt met Deeplas, een volschuim haakse hoek. Deze zijn toegepast op alle woningen om het kozijn en de haakse hoek mee af te werken. Dit geeft een authentieke uitstraling aan de woningen.

Milyt-Heinekenszand_1_007

Milyt HPL Boeidelen in Heinekenzand

Een basisschool in Heinekenzand is bekleed met Milyt HPL platen. De kunststof platen passen perfect bij de kleur van het gehele gebouw.

Royal-villa-web-2

De Royal Villa

Dit is één van de nieuwe houtstructuren van VinyPlus en geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. Van een meter afstand is niet te zien of het om kunststof of hout gaat.

Milexx

Milexx kunststof windveren zijn bijzonder populair vanwege hun milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele houten windveren, hebben Milexx windveren geen last van splinteren, verkleuren, afbladderen of rotten. Dit maakt ze tot een onderhoudsarme oplossing; een eenvoudige schoonmaakbeurt met een sopje is voldoende. Met deze eigenschappen zijn Milexx kunststof windveren een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Ons assortiment gaat echter verder dan alleen Milexx. We hebben een breed scala aan dakrandpanelen en windveren, waaronder de VinyPlus dakranden, en de Big Board met sierkraal. De Big Board windveer met sierkraal is een uitstekende keuze voor degenen die streven naar een unieke afwerking van hun dakrand. Deze windveren zijn verkrijgbaar in zeven verschillende trendkleuren, waardoor ze perfect zijn voor het toevoegen van een persoonlijk tintje aan je bouwproject. Bovendien geven we een garantie van 10 jaar op onze windveerpanelen, wat getuigt van onze overtuiging in de kwaliteit van onze producten.

Verkooppunten

Onze kunststof windveren zijn verkrijgbaar bij tal van dealers in heel Nederland. We begrijpen dat elke bouw- of renovatieklus uniek is, daarom werken we samen met een uitgebreid netwerk van dealers om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wil je de beste dealer in jouw buurt vinden? Bekijk onze verkooppunten.