(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Milexx Big Board dakrandpanelen met structuurfolie
Milexx-big-board.jpg
IMG_0321.JPG

Milexx Big Board dakrandpanelen met structuurfolie

Big Board® dakrandpanelen met structuurfolie worden gemaakt van kunststof volschuim, dat afgewerkt is met een niet van echt te onderscheiden structuurfolie. Deze onderhoudsarme dakranden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren nerfstructuren en diverse maten tot wel 394 mm breed. De dakrandpanelen zijn eenvoudig te monteren, geven een nette afwerking aan het gebouw en beschermen het dak tegen weer en wind.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Milexx
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 225, 300, 395 mm
Dikte (mm) 16 mm
Volschuim boeiboord

Milexx volschuim dakrand panelen zijn gemaakt van PVC-UE volschuim met co-extrusie toplaag voor een perfecte kozijn afwerking. Die dakrandpanelen hebben een hoge materiaaldichtheid en een mooie haakse hoek voor een goede afsluiting. De panelen zijn onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en beschermen boeiboord tegen weer en wind. De dakrand panelen zijn leverbaar in diverse modellen en worden als boeideel gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector

Volschuim boeidelen met structuurfolie

Big Board met structuurfolie worden gemaakt van kunststof volschuim dat afgewerkt is met een, niet van echt te onderscheiden, houtstructuur. De volschuim Big Board dakrand panelen verlenen zich uitstekend voor de nieuwbouw- en renovatieprojecten voor vervanging van je houten dakrand.