(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Thomdeck vlonderplanken
Thomdeck web.jpg
Thomdeck mobiel 390 x120.png

Thomdeck vlonderplanken

Creëer een stijlvol terras met ThomDeck duurzame en milieuvriendelijk terrasplanken. ThomDeck terrasplanken zijn een alternatief voor een hardhout of natuursteen terras. De composiet vlonderplanken, ook wel WPC terrasdelen (Wood Plastic Composite) genoemd, zijn gemaakt van sterke houtspaanders en kunststof. De kunststof panelen vereisen weinig onderhoud en zijn 100% recyclebaar.

CRP DECK

ThomDeck composiet terrasplanken

Creëer een stijlvol terras met ThomDeck duurzame en milieuvriendelijke composiet vlonderplanken. ThomDeck vlonder planken zijn een alternatief voor een hardhout of natuursteen terras. De composiet panelen, ook wel WPC terrasdelen (Wood Plastic Composite) genoemd, zijn gemaakt van sterke houtspaanders en kunststof die samengeperst worden op hoge druk. De terrasplanken vereisen weinig onderhoud en zijn recyclebaar. terras vlonders zijn voorzien van een co-ëxtrusie toplaag waardoor deze minder snel vlekken.

Terrasplanken

Thomdeck panelen worden niet aangetast door insecten of andere ongedierte. Het product bevat geen chemische bestandsdelen, is waterbestendig, heeft antislip, is sterk en voldoet aan de hoogste eisen.

Thomdeck detail

ThomDeck Classic

Thomdeck Classic terrasplanken hebben een authentieke uitstraling dankzij het geribbelde antislip oppervlakte structuur. Met Thomdeck terrasplanken kun je op een uitstekende manier je tuin, dakterras of balkon verfraaien.

Dankzij de hoogtechnologische machinale productie is er in tegenstelling tot gewoon hardhout bijna geen kwaliteitsverschil tussen de vlonderplanken onderling. Deze composiet vlonderplanken zijn eenvoudig te reinigen, niet gevoelig voor vlekken en vergen weinig onderhoud.

Door de anti slip laag zijn de panelen kindervriendelijk en zullen de terrasplanken niet splinteren. Doordat de vlonderplanken bestaan uit samengeperste houtspaanders en kunststof zijn de vlonders recyclebaar, niet slecht voor het milieu en erg duurzaam als je dat vergelijkt met de houten variant.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Referentieprojecten

eenvoudige-te-reinigen-terrasplanken

Terrasplanken hotel

Dit hotel heeft haar terras een flinke renovatie gegeven. Nieuwe tuinmeubelen, nieuwe bar en vooral een uniek afgewerkte vloer met een combinatie van grote tegels en composiet terrasplanken van ThomDeck. De composiet terrasplanken zijn vervaardigd uit houtvezels en kunststof. Dit voor een duurzaam resultaat wat eenvoudig schoon te maken is. Speciaal voor de schoonmaak hebben wij ThomDeck Care ontwikkeld, een niet-bijtend schoonmaakmiddel speciaal voor onze composiet terrasplanken.

20160401_155552

Terrasplanken Thomdeck lichtgrijs

ThomDeck Classic terrasplanken zijn toegepast als terras in een achtertuin van een woning. De houten vlonders zijn vervangen door composiet vlonders voor een onderhoudsarm resultaat. De bewoners kunnen nu optimaal genieten van hun achtertuin en de nieuwe vlonderplanken.

2012-06-26-16.47.46

Thomdeck classic terrasplanken

ThomDeck classic vlonderplanken zijn toegepast in een achtertuin van een woonhuis. De tuin is nu voorzien van een prachtig afgewerkte ondergrond waarbij er een trap is gemaakt naar de steiger die tevens is bekleed met ThomDeck terrasplanken.

Composiet-Terrasplanken-Classic-Nederhorst-01

Thomdeck terrasplanken composiet

ThomDeck vlonderplanken van composiet zijn aangelegd in een tuin in Nederhorst. De tuin heeft direct een moderne en stijlvolle uitstraling. De terrasplanken zijn gemaakt van een combinatie van houtpulp en kunststof dat samen wordt geperst. Hierdoor zijn de planken milieuvriendelijk en onderhoudsarm.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Thomdeck
Lengte (cm) 300 cm
Werkende breedte (mm) 140 mm
Dikte (mm) 26 mm