(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Kerrafront
MIL155_header_kerrafront13_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront14_390x120.jpg

Kerrafront volschuim gevelbekleding

Kerrafront is een uniek product en geeft gevels een eigentijds karakter. De gevelbekleding is gemaakt met behulp van een tweelaagse technologie. De panelen hebben een kern van volschuim met een hoge dichtheid en homogeniteit en een buitenlaag van hard PVC. Dit zorgt ervoor dat Kerrafront tegen stoten en krassen bestand is. Kerrafront is beschikbaar in 3 types.

Kerrafront Modern Wood - project 1

Kerrafront Modern Wood

Met Kerrafront Modern Wood heb je een alternatief voor de tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modern Wood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke installatie van Modern Wood.

FS_304_concrete_oak_wall_medium

Kerrafront Multi sponningdeel

Het multi sponningdeel is een uniek product en geeft gevels een eigentijds karakter. De gevelbekleding is gemaakt met behulp van een tweelaagse technologie. Het paneel heeft een kern van volschuim met een hoge dichtheid en homogeniteit en een buitenlaag van hard PVC. Dit zorgt ervoor dat het multi sponningdeel tegen stoten en krassen bestand is.

KERRAFRONT_TREND_Pearl_Grey_medium (1)

Kerrafront Trend

Kerrafront Trend is een volschuim gevelbekleding dat wordt toegepast in nieuwbouw-, recreatie en renovatiemarkt. Het paneel heeft een hoge oppervlakte met een smalle groef. De panelen onderscheiden zich door een uni kleur of een robuuste betonlook. De panelen zijn gemaakt van hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV bestandig is.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Kerrafront gevelbekleding 

De gevelbekleding van Kerrafront creƫert een uniek en eigentijds karakter aan een woning. De gevelpanelen zorgen voor een snelle, effectieve en onderhoudsvriendelijke afwerking van gevels. Kerrafront is verkrijgbaar als sponningdeel, dubbel sponningdeel en multi sponningdeel. De panelen zijn gemaakt in geschuimde technologie, door deze technologie zijn de panelen bestand tegen vocht, impact en zijn ze onderhoudsarm. Dankzij de gebruikte innovatieve Kerracoretechnologie is het extreem duurzaam en bestand tegen veranderende weersomstandigheden. Het vervaagt en vervormt niet als gevolg van zonlicht en temperatuur. Het grote oppervlak van de panelen, hun lage gewicht en ingebouwde sluitingen maken de bekleding snel en eenvoudig te monteren. De panelen zijn vervaardigd in de E.U., hebben een CE-markering en voldoen aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen (DuBo). Kortom; Kerrafront gevelbekleding is een duurzaam en perfect alternatief.