(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_kerrafront17_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront18_390x120.jpg

Kerrafront Trend

Kerrafront Trend is een volschuim gevelbekleding dat wordt toegepast in nieuwbouw-, recreatie en renovatiemarkt. Het paneel heeft een hoge oppervlakte met een smalle groef. De panelen onderscheiden zich door een uni kleur of een robuuste betonlook. De panelen zijn gemaakt van hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV bestendig is.

De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Maar ook eigenschappen zoals: werkende breedte, hoge materiaal dichtheid en recyclebare karakteriseren het gevelpaneel.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Kerrafront
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 318 mm
Montage Orientatie Horizontaal en verticaal
Dikte (mm) 17 mm
FS-304_claystone_child_small

Kerrafront Modern Wood

Naast Kerrafront Trend levert Milin ook Kerrafront Modern Wood & het multi sponningdeel. Met deze Modern Wood-panelen zien gevels eruit als perfect gereproduceerd natuurlijk hout, zowel de kleur als textuur van natuurlijk hout komt terug in de panelen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Naast de charme en uitstraling die deze panelen meebrengen zijn ze ook gemakkelijk te installeren, dit komt door de ingebouwde sloten en vooraf gemaakte schroefgaten.

FS-304_mobilehome_concrete_oak_medium

Kerrafront Multi sponningdeel

Het Kerrafront multi sponningdeel is een uniek product en geeft gevels een eigentijds karakter. Het multi sponningdeel heeft de natuurlijke uitstraling van een houten gevel met de voordelen van kunststof. Het is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te monteren, door het lichte gewicht.