(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Kerrafront Multi sponningdeel
MIL155_header_kerrafront9_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront10_390x120.jpg

Kerrafront Multi sponningdeel

Het multi sponningdeel is een uniek product en geeft gevels een eigentijds karakter. De gevelbekleding is gemaakt met behulp van een tweelaagse technologie. Het paneel heeft een kern van volschuim met een hoge dichtheid en homogeniteit en een buitenlaag
van hard PVC. Dit zorgt ervoor dat het multi sponningdeel tegen stoten en krassen bestand is. Het multi sponningdeel is bestand tegen extreme weersomstandigheden en heeft een hoge kleurstabiliteit. De panelen hebben een unieke uitstraling door de viervoudige sponning. De panelen zijn leverbaar in diverse houtstructuren en uni-kleuren.

Het multi sponningdeel heeft de natuurlijke uitstraling van een houten gevel met de voordelen van kunststof. Het is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te monteren, door het lichte gewicht.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Kerrafront
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 332 mm

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

FS-304_claystone_child_small

Kerrafront Modern Wood

Naast Kerrafront Multi sponningdeel levert Milin ook Kerrafront Modern Wood & Kerrafront Trend. Met deze Modern Wood-panelen zien gevels eruit als perfect gereproduceerd natuurlijk hout, zowel de kleur als textuur van natuurlijk hout komt terug in de panelen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Naast de charme en uitstraling die deze panelen meebrengen zijn ze ook gemakkelijk te installeren, dit komt door de ingebouwde sloten en vooraf gemaakte schroefgaten.

FS-301_TREND_Anthracite_Mastic_medium

Kerrafront Trend

Kerrafront Trend is een volschuim gevelbekleding dat wordt toegepast in nieuwbouw-, recreatie en renovatiemarkt. Het paneel heeft een hoge oppervlakte met een smalle groef. De panelen onderscheiden zich door een uni kleur of een robuuste betonlook. De panelen zijn gemaakt van hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV bestendig is.