(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Milexx
MIL155_header_milexx1_1680x250.jpg
MIL155_header_milexx2_390x120.jpg

Milexx gevelbekleding en dakranden

Milexx gevelbekleding en dakranden worden gemaakt van PVC-UE en zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, soorten en maten. De panelen zijn onderhoudsarm, UV bestendig en beschermen gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken tegen weer en wind. Naast gladde profielen zijn er ook profielen met een structuurfolie leverbaar in diverse kleuren.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Milexx projecten

dakrandafwerking-kunststof

Boeidelen van kunststof

Op een vakantiepark in de provincie Zeeland zijn nieuwe chalets geplaatst met boeidelen van kunststof als afwerking. De parkeigenaar wilde een duurzaam en onderhoudsarm product zodat de boeidelen lang meegaan en eenvoudig zijn te reinigen.

Both-Boerenzorg-project-VinyPlus (1)

Both boerenzorg

Bij Both Boerenzorg in Lopik is een prachtig nieuw zorgboerderij gerealiseerd. Bij Milin zijn we erg trots op dit project, aangezien Milin de (duurzame) afbouwmaterialen heeft mogen leveren.

Haakse-Panelen-Warnsveld_MG_5027

Milexx haakse panelen in Warnsveld

Milexx haakse panelen toegepast op woning in Warnsveld. De bewoners hebben er voor gekozen om verder te gaan met kunststof materialen omdat ze het onderhoud niet meer zagen zitten. Vandaar de keuze voor Milexx kunststof panelen.

IMG_3284

Millexx volschuim dakrand

Volschuim dakrandafwerking van Milexx geeft het huis een compleet nieuwe uitstraling. Prachtig afgewerkte haakse hoeken en regenpijpen die perfect passen. Dit geeft het huis haar nieuwe uitstraling. Dit huis kan jaren vooruit zonder enige schimmel, rot of extreme kleur verlies.