(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Onderhoud, reparatie en bevestiging
MIL155_header_onderhoud_1680x250.jpg
MIL155_header_onderhoud_390x120.jpg

Onderhoud, reparatie en bevestiging

Het programma onderhouds-, reparatie- en bevestigingsartikelen is afgestemd op het Milin assortiment. Milin reinigingsproducten zijn speciaal voor PVC en structuurfolie. Daarnaast zit er ook een speciale reparatiestift voor structuurfolie in het programma. De reinigingsproducten worden toegepast op kunststof kozijnen, dakranden, gevelbekledingen, overstekken en dagkanten.

Onderhouds-, reparatie-  en bevestigingsartikelen

Niet alle profielen en panelen die wij verkopen zijn in een categorie te plaatsen. In de rubriek profielen vind je een overzicht met een grote diversiteit aan verschillende maten en kleuren zoals z-profielen, vouwhoeken, h-profielen en nog veel meer. Heb je een renovatie of nieuwbouwproject waar je een bepaalde afwerking voor nodig hebt dan zorgt Milin voor het juiste profiel. Om een klus nog beter af te ronden kun je hier ook een grote diversiteit aan randartikelen vinden zoals schoonmaakmiddelen, wiggen, schroeven en nog vele andere.

Het programma onderhoud en bevestigingsartikelen is afgestemd op het Milin assortiment. Milin reinigingsproducten zijn speciaal voor PVC en structuurfolie. Daarnaast zit er ook een speciale reparatiestift voor structuurfolie in het programma. De reinigingsproducten worden toegepast op kunststof kozijnen, dakranden, gevelbekleding, overstekken en dagkanten.

Reinigingstips op een rijtje
  • Probeer de gevelbekleding gemiddeld twee keer per jaar te reinigen
  • Verwijder stof, zand en vlekken zo snel mogelijk
  • Reinig eerst met een hogedrukspuit
  • Reinig het liefst met een speciale kunststof reiniger
  • Vermijd altijd chemische reinigingsmiddelen
  • Gebruik altijd een geschikte borstel of spons
  • Probeer altijd eerst het milde reinigingsmiddel uit op een niet zichtbare plaats
  • Lees altijd de voorschriften voor gebruik van een reinigingsmiddel en volg deze nauwkeurig