(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Zierer steenstrips en leisteenplaten
MIL155_header_Zierer.jpg
MIL155_header_Zierer2_390x120.jpg

Zierer steenstrips en leisteenplaten

Zierer steenstrips en leisteenplaten worden gebruikt als bekleding van vooral chalets en woonwagens. Tevens uitstekend geschikt om bij chalets het hoogteverschil naar de grond dicht te maken zodat het chassis niet meer zichtbaar is. Het assortiment Zierer bestaat uit wildverband, steenstrips met een grove structuur en leisteenplaten.

zierer project4

Toepassingen Zierer kunststof steenstrips

Steenlook gevelbekleding wordt vooral toegepast in de recreatie- en woningbouw. De kunststof steenstrips wordt ook gebruikt om aan de onderkant van chalets of woonwagens het hoogteverschil naar de grond toe, dicht te maken. Hierdoor is de fundering niet meer zichtbaar.

Zierer kunststof steenstrips kan onder meer gebruikt worden voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, chalets, bungalows, woonwagens, tuinhuisjes, schoorstenen, woonarken en woningbouw.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Zierer
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Zierer steenstrips

Zierer steenmotief-panelen zijn kunststof platen versterkt met glasvezel en voorzien van een speciale coating. Zierer glasvezelversterkte kunststof steenmotief-panelen worden gebruikt als bekleding van chalets, recreatiewoningen, dakop- en aanbouw. 

Het lichtgewicht van Zierer steenmotief-panelen biedt oplossingen voor dakopen aanbouw als vervanging van stenen of wanneer een stenen constructie niet mogelijk is. Zierer steenmotief-panelen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. De uiteenlopende kleuren komen van pas wanneer de kleuren moet passen bij de uitstraling van de woning en in de omgeving. 

Zierer steenmotief-panelen zijn verkrijgbaar in de structuren wildverband of grof. De oppervlakte van Zierer wildverband krijgt zijn speelse uitstraling door zijn onregelmatige rangschikking. Zierer grof is gebaseerd op geslagen zandsteen. Door de grote van de stenen en diepere voeg geeft het grote oppervlakte een rustige uitstraling.

Zierer leisteenplaten

Zierer kunststof leisteenplaten hebben de look van echt leisteen met het onderhoudsarme karakter van kunststof. Met deze platen heeft u in een hand-om-draai een strakke afwerking van uw chalet.

De kunststof leisteenplaat wordt ook gebruikt om aan de onderkant van chalets of woonwagens het hoogteverschil naar de grond toe, dicht te maken. Hierdoor is de fundering niet meer zichtbaar.