(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Kunststof rabatdelen
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen3_1680x250.jpg
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen4_390x120.jpg

Kunststof rabatdelen

Milin heeft een groot assortiment aan kunststof rabatdelen. Verschillende kleuren, structuren en soorten rabatplanken. Door de nerfstructuurfolie zijn de planken niet van echt hout te onderscheiden. Kies je voor kunststof rabatdelen dan kies je voor onderhoudsarm en een lange levensduur.

Onze merken rabatdelen

Referentieprojecten

VinyPlus-zwart-Europarcs

Europarcs kiest voor VinyPlus

De vakantieparken van EuroParcs beschikken over een grote diversiteit aan verblijven. Van kleine chalets tot grote familieverblijven, bij EuroParcs is er genoeg keuze voor iedereen. Door het grote gevarieerde aanbod heeft EuroParcs ook een leverancier nodig die aan hun eisen kan voldoen. Daarom heeft EuroParcs gekozen voor Vinyplus.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

IMG_6832

Eurotexx Antraciet Chalet

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn toegepast voor een vakantie huisje. Het chalet is afgewerkt met sierluiken in dezelfde kleurgroep. De bewoners kunnen jaren lang, onderhoudsarm genieten van hun vakantiehuis.

1_053

Eurotexx chalet

Eurotexx dubbel rabat antraciet en wit zijn toegepast op een chalet in Breskens. Door de 2 kleuren combinatie heeft de chalet een moderne uitstraling die onderhoudsarm is, UV bestendig en de gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren. Naast deze eigenschappen hebben de Eurotexx gevelpanelen een garantie van 10 jaar.

Kunststof rabatdelen zijn ideaal als afwerking van bijvoorbeeld dakkapellen, tuinhuisjes of houtskeletbouw. Daar waar sponningdelen zowel horizontaal  als verticaal gemonteerd kan worden, zijn deze delen uitsluitend horizontaal te gebruiken. Ze zijn ideaal te gebruiken om wanden af te dichten of om water tegen te houden. Kunststof rabatdelen zijn verkrijgbaar met nerfstructuur. Kunststof rabatdelen zijn er bij Milin in verschillende kleuren en structuren. Door de nerfstructuurfolie zijn de kunststof rabatdelen nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden.

Rabatdelen kunststof

Rabatdelen kunststof is een vorm van gevelbekleding welke met messing en een groef aan elkaar verbonden worden. De rand van elk paneel loopt sierlijk weg en gaat daarna over in de veer. De rabatdelen van kunststof uit ons assortiment worden allemaal geleverd op een lengte van zes meter. De rabatdelen van Milin zijn voorzien van een CE keurmerk en voldoen aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen. Op bijna alle rabatdelen van kunststof geven we standaard 10 jaar garantie. Kunststof rabatdelen zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Kunststof rabat bij Milin

Het grote voordeel van het kopen van kunststof rabat bij Milin, is dat je bij ons rabat panelen per stuk kan bestellen. Je zit dus nooit vast aan hele verpakkingen. Wil je kunststof rabat per stuk bestellen, dan kan dat gewoon. Wij nemen je aan de hand en voorzien je van de juiste informatie. Voor het monteren van de rabat panelen hebben wij speciale montage-instructies ontwikkeld welke je op elk moment kunt raadplegen. Uiteraard is het wel raadzaam om de rabat planken te laten monteren door een professioneel bouwbedrijf.

Zweeds rabat kunststof

Een andere benaming voor rabatdelen is zweeds rabat. Het zweeds rabat van kunststof is het onderhoudsvriendelijke alternatief voor hout. Zweeds rabat is de benaming van een licht taps toelopend rabatdeel of rabatsysteem dat een combinatie lijkt van rabatdelen en gepotdekselde rechte planken. Een voordeel van Zweeds rabat ten opzichte van gepotdekselde planken is dat er geen opening is tussen de plank en de stijl waartegen het rabat bevestigd is. Dit is gunstig tegen het binnendringen van wind en hemelwater. Zweeds rabat wordt veel toegepast in douglas hout. Voor een onderhoudsarme gevelbekleding dat jaren meegaat is Zweeds rabat van kunststof een geschikt alternatief.

Rabatdelen bij Milin

Milin heeft een groot assortiment aan kunststof rabatdelen in verschillende kleuren en structuren.