Eurotexx chalet
1_053.jpg
1_053.jpg

Eurotexx chalet

Eurotexx dubbel rabat antraciet en wit zijn toegepast op een chalet in Breskens. Door de 2 kleuren combinatie heeft de chalet een moderne uitstraling die onderhoudsarm is, UV bestendig en de gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren. Naast deze eigenschappen hebben de Eurotexx gevelpanelen een garantie van 10 jaar.

Gerelateerde projecten

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

IMG_6832

Eurotexx Antraciet Chalet

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn toegepast voor een vakantie huisje. Het chalet is afgewerkt met sierluiken in dezelfde kleurgroep. De bewoners kunnen jaren lang, onderhoudsarm genieten van hun vakantiehuis.

IMG_4069

Eurotexx dubbelrabat

Eurotexx dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een hele wijk woningen die van top tot teen zijn bekleed. Voorheen waren de houten panelen aan het rotten en schimmelen, dus aan vervanging toe. De wijk kan weer tien tallen jaren vooruit met de gevelbekleding van Eurotexx.

MG_5350

Eurotexx gevelbekleding

Volschuim Eurotexx gevelbekleding dubbel rabat is toegepast op een renovatieproject in Utrecht. De aanbouw is bekleed met antraciet Eurotexx kunststof panelen voor een prachtige uitstraling en afwerking. Je ziet dat de regenpijp, ventilatie uitgangen en lampen perfect worden verwerkt in de gevel.