(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Vensterbanken
MIL155_header_milinboard.jpg
MIL155_header_milinboard2_390x120.jpg

Vensterbanken

Milin biedt onder de naam Milinboard en Werzalit een ruim assortiment aan vensterbanken aan. In het assortiment vind je verschillende types kunststof vensterbanken voor binnen toepassing, waaronder standaard vensterbanken, overzetvensterbanken en steenlook vensterbanken. De Milinboard vensterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven.

Onze merken vensterbanken

Referentieprojecten

dakranden

Kozijnafwerking Milin

Nieuwe kozijnafwerking voor binnen en buiten. Deze hele straat is voorzien van nieuwe kunststof kozijnafwerking. Aan de buitenkant zijn de woningen voorzien van nieuwe kozijnafwerking, boeidelen en dakranden.

Betonlook vensterbank2

Betonlook vensterbank

Deze betonlook vensterbank is vervaardigd uit kunststof en is daarom onderhoudsarm - krasvast - UV-bestendig en heeft het een natuurlijke uitstraling.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Kunststof vensterbanken

Werk je kozijn strak af met een mooie vensterbank. Een vensterbank zorgt voor een bepaalde stijl in uw woning. Daarom vind je in ons assortiment een ruim aanbod aan vensterbanken. Waaronder de standaard kunststof vensterbanken, overzet vensterbank om eenvoudig uw oude vensterbank te renoveren en steenlook vensterbanken. De steenlook vensterbanken hebben de look van natuursteen met het onderhoudsvriendelijke karakter van kunststof.

Milinboard is verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven tot wel 60,5 cm breed. Milinboard vensterbanken zijn eenvoudig te monteren en worden gebruikt voor raamkozijnen en dakkapellen in de nieuwbouw-, renovatie- en recreatiesector. Het fraaie design in combinatie met de melamine toplaag en de honingraat binnen versteviging, maken onze vensterbanken krasvast en vocht- en uv-bestendig.

Kunststof vensterbanken zijn onderhoudsarm en eenvoudig te monteren. Milinboard is verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven. Milinboard vensterbank is eenvoudig te monteren en wordt gebruikt voor raamkozijnen en dakkapellen in de nieuwbouw-, renovatie- en recreatiesector. De standaard vensterbank heeft een fraai design. De combinatie van de melamine toplaag en de honingraat binnen versteviging, maken deze vensterbanken krasvast en uv-bestendig. De vensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en marmer.

Overzet kunststof vensterbank

Naast de standaard vensterbanken zijn er ook hoogwaardige overzetvensterbanken leverbaar. Deze hebben een spitse neus en bieden uitkomst wanneer hak- en breekwerk niet gewenst is. De overzetvensterbanken worden over de bestaande vensterbank heen geplaatst waardoor snel en gemakkelijk de uitstraling van het kozijn wordt verbeterd. De overzetvensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème.

Steenlook vensterbank

Milinboard steenlook binnen vensterbanken van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag en zijn leverbaar in zes verschillende kleuren en structuren. De vensterbanken worden standaard geleverd in 25 cm breedte en zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een brede neus of met een smalle neus.