(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_Zierer.jpg
MIL155_header_Zierer2_390x120.jpg

Steenstrips gevelbekleding

Milin heeft een groot assortiment aan steenstrips gevelbekleding. Er zijn 6 verschillende soorten kunststof steenstrips: Steenstrips met pleisterstructuur, steenstrips met grijze voeg of met korrelstructuur, grove steenstrips, leisteenplaten, natuursteen gevelpanelen, natuursteen quaderpaneel en wildverband. Bij Milin heeft u keuze uit verschillende soorten, materialen en kleuren.

Onze merken gevelbekleding

Referentieprojecten

DSC_0003

Vinytherm gevelbekleding

VinyTherm steenstrips zijn toegepast op een hele straat. De woonhuizen kunnen weer jaren vooruit zonder intensief onderhoud. Dit betekend dat het niet onderhoudsvrij is. Lees voor meer informatie over onderhoudsarm in onze blog.

IMG_2500

Vinytherm balkon

VinyTherm steenstrips zijn toegepast op een flat om de balkons af te werken zodat het net echt natuursteen lijkt. Echter zijn het steenstrips met een toplaag van ingesmolten natuursteen.

Steenstrips buitenmuur

Steenstrips zijn weer helemaal terug van weggeweest. Er zijn verschillende soorten steenstrips. Bij Milin hebben wij steenstrips voor buiten. Deze steenstrips worden veel toegepast in chaletbouw. Het grootste voordeel van onze steenstrips voor de buitengevel is dat ze onderhoudsarm zijn. Daarnaast zijn nagenoeg alle steenstrips slagvast, recyclebaar, uv-bestendig en vochtbestendig. De uitstraling van de kunststof steenstrips is niet van echt steen te onderscheiden. Mede door de erg eenvoudige montage worden de kunststof steenstrips veel toegepast in de nieuwbouw en renovatiesector. Ze zijn ideaal voor schoorsteenrenovaties, tuinhuisjes, houtskeletbouw, recreatiebouw, unitbouw en woonarken.

Op zoek naar steenstrips voor de buitenmuur? Ons assortiment bestaat uit vele soorten steenstrips voor buitenmuren. Een alternatief voor de bakstenen gevels. Wil je je chalet renoveren? Of het hoogte verschil tussen je vakantiehuisje en de grond opvullen? De steenstrips van Milin voor buiten zijn de oplossing.

Steenstrips gevel

Steenstrips worden veel toegepast op gevels. Voor elk type gevel heeft Milin een passend soort steenstrip. Er zijn 6 verschillende soorten kunststof steenstrips. Steentrips met pleisterstructuur, Steenstrips met grijze voeg of met korrelstructuur, grove steenstrips, leisteenplaten, natuursteen gevelpanelen, natuursteen quaderpaneel en wildverband. De verschillende soorten zijn onderverdeeld in 2 merken:  VinyTherm en Zierer.

Zierer steenmotief gevelbekleding

Zierer is het merk kunststof steenstrips met wildverband, grove structuur en leisteenplaten. De steenmotief panelen zijn kunststof platen versterkt met glasvezel en voorzien van een speciale coating. De glasvezelversterkte kunststof steenmotief panelen worden gebruikt als bekleding van veelal chalets en woonwagens. Tevens zijn, net zoals het merk VinyBrick, de panelen ideaal geschikt als opvulling voor het hoogteverschil tussen het chalet en de grond. Zierer steenstrips worden veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.

VinyTherm steenstrips gevelbekleding

VinyTherm is het merk met natuursteen kunststof steenstrips met een V-sluiting of een vlakke afwerking. De gevelpanelen hebben een toplaag van echt natuursteen dat is ingesmolten, hierdoor is het niet te onderscheiden van echte natuursteen. Door een combinatie van kunststof en een toplaag van natuursteen zijn de gevelpanelen verkrijgbaar in lange lengtes en zijn ze recyclebaar, UV bestendig, vochtbestendig en onderhoudsarm. VinyTherm steenstrips worden veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.