(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Kozijnafwerking
MIL155_header_milin5.jpg
MIL155_header_milin6_390x120.jpg

Kozijnafwerking

Milin is totaalleverancier als het gaat om kunststof kozijnafwerking. Door het grote assortiment in verschillende kleuren en de lange lengtes, is Milin dé toeleverancier voor het afwerken van deur- en raamkozijnen. Zo leveren wij dagkantafwerkingen, vensterbanken, afwerkprofielen en paneelprofielen. 

Referentieprojecten

dakranden

Kozijnafwerking Milin

Nieuwe kozijnafwerking voor binnen en buiten. Deze hele straat is voorzien van nieuwe kunststof kozijnafwerking. Aan de buitenkant zijn de woningen voorzien van nieuwe kozijnafwerking, boeidelen en dakranden.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Dagkantafwerkingen

Het assortiment Milin dagkantafwerkingen zorgen voor een nette afwerking van kunststof kozijnen. De dagkantafwerkingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er is keuze uit meerdere kleuren, structuurfoliën en materialen voor een strak eindresultaat. Dagkantafwerkingen zijn eenvoudig te monteren en passen bij elk merk kozijnen.

Plint- en afwerkprofielen

Het assortiment Milin plint- en afwerkprofielen biedt volop keuze. De plinten en profielen zijn UV-bestendig en leverbaar in verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen. Andere kleuren structuurfolie zijn op aanvraag leverbaar. Milin platstrips en profielen worden toegepast bij stelkozijnen, kozijnafwerking, raamdorpels en dagkanten.

Paneelprofielen

In het assortiment van Milin is er speciaal voor de kunststofkozijnen-industrie een uitgebreid programma kunststof paneelprofielen met staalversterking. De panelen zijn te voorzien van staalversterking voor extra stevigheid en veiligheid. De paneelprofi elen zijn in vele kleurencombinaties en nerfstructuren uit voorraad leverbaar. Ze zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden als kozijn- of deurvulling.