(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Kunststof wandpanelen
MIL155_header_Wonderboard.jpg
MIL155_header_Wonderboard2_390x120.jpg

Kunststof wandpanelen

Wonderboard® wand- en plafondafwerking wordt veelal toegepast in ruimtes met hoge hygiënische eisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimtes waar voedsel wordt verwerkt. De wand en plafondbekleding van Wonderboard® voldoet aan de HACCP-norm. Voor de afwerking van wand, plafond hebben wij hygiënische  wandpanelen en plafondtegels.  Elk product met z’n eigen bijzondere eigenschappen en voorzien van een structuur.

Onze merken wandpanelen

Referentieprojecten

Wonderboard-keuken

Wonderboard in 2 sterren restaurant

Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren. De keuken voldeed niet meer aan de hygiëne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. 

MG_9110

HACCP bakker

De bakkerij is gerenoveerd met Wonderboard producten voor een hygienische oplossing die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De muren zijn nu stoot en slagvast, zelfreinigend (de druppels rollen eraf in plaats van glijden, waardoor ze vuil meenemen) en gemakkelijk schoon te houden.

MG_6494

HACCP bakkerij

In deze Bakkerij zijn de wanden en plafonds gerenoveerd met Wonderboard producten. De ruimte voldoet nu aan de HACCP richtlijnen en er kan op een hygienische manier brood worden gebakken.

IMG_8290

Kleedruimte wandbekleding

In een sportschool Be-fit zijn de sanitaire- en kleedruimtes gerenoveerd met Wonderboard wandbekleding. De kleedkamer wandbekleding hebben nu een egale en schone uitstraling. De eigenaren hebben amper omkijken naar het onderhoud van de wanden.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Voor de afwerking van wand en plafonds biedt Milin een hoog hygiënische oplossingen geschikt voor de voedselindustrie.

Wanden en plafonds worden vaak gezien als standaard onderdelen. Er zijn echter allerlei situaties waarin hogere eisen worden gesteld aan de wandpanelen en/of de plafondpanelen Dat kan zijn vanwege hygiëne of vochtbelasting. Milin voorziet met zijn assortiment kunststof wandpanelen en plafondpanelen in systemen die voldoen aan deze hoge eisen.

Wandafwerking volgens HACCP

Met Wonderboard heeft Milin een wandafwerking in huis die voldoet aan de strenge HACCP-normen van de warenwetregeling hygiëne en levensmiddelen. De platen en sandwichpanelen worden toegepast in ruimten waar hoge hygiënische eisen worden gesteld en schoonmaakgemak een vereiste is.

Wandpanelen van Wonderboard zijn gemaakt van een speciale polyesterhars van hoge sterkte, gecombineerd met een glasvezel versterkte fiberglas. Het resultaat is een oppervlak dat taai en sterk is en gemakkelijk schoon te maken is. De unieke versmolten beschermlaag met druppel-effect in het oppervlak zorgt ervoor dat de wandpanelen schimmel- en bacteriewerend zijn. Ook zijn ze vuilafstotend, slagvast en krasbestendig.

Wand- en plafondpanelen op plaat of rol

Wonderboard is verkrijgbaar in dunne platen of op rol in een dikte van 2,3 mm. Deze zijn rechtstreeks te verlijmen tegen een bestaande wand of plafond. Ook zijn er sandwichpanelen van 15 of 35 mm verkrijgbaar om tegen een regelwerk te plaatsen. Dat kan ook als plafondafwerking. Tevens zijn er plafondtegels verkrijgbaar voor plaatsing in systeemplafonds. De plafondtegels 595×595 mm zijn ook leverbaar in Brandklasse B.

Het systeem van Wonderboard plafondpanelen en wandpanelen wordt gecompleteerd met bijbehorende profielen die zorgen voor aansluitingen en afdichtingen volgens dezelfde hoge hygiënische standaard.