HACCP bakkerij
MG_6494.jpg
MG_6494.jpg

HACCP bakkerij

In deze Bakkerij zijn de wanden en plafonds gerenoveerd met Wonderboard producten. De ruimte voldoet nu aan de HACCP richtlijnen en er kan op een hygienische manier brood worden gebakken. HACCP bakkerij is heel belangrijk om op te stellen omdat er gewerkt wordt met brood dat wordt gegeten door de consument.

HACCP bakkerij

De wanden zijn ideaal om schoon te maken/houden dankzij het zelfreinigend effect. dit wil zeggen dat het reliëf (de structuur) zo is opgebouwd dat vuil zich moeilijk kan nestelen en dat het schoonmaken ervan gebeurt via vele invalshoeken. Tevens zullen de druppels (bij het schoonmaken) van de wanden rollen in plaats van glijden. Door het rollende effect neemt het vuil mee.

Gerelateerde projecten

Wonderboard-keuken

Wonderboard in 2 sterren restaurant

Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren. De keuken voldeed niet meer aan de hygiëne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. 

P10105161

Wonderboard bij Jems Koeken

Wonderboard bij Jems Koeken. Hygiënische wand- en plafondpanelen van Wonderboard zijn toegepast bij een koekjes fabriek genaamd: Jem’s Koeken. De koekjes kunnen nu in een ruimte, die voldoet aan HACCP-normen, gemaakt worden. De wandenpanelen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een hoge druk spuit.

MG_9110

HACCP bakker

De bakkerij is gerenoveerd met Wonderboard producten voor een hygienische oplossing die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De muren zijn nu stoot en slagvast, zelfreinigend (de druppels rollen eraf in plaats van glijden, waardoor ze vuil meenemen) en gemakkelijk schoon te houden.

IMG_8290

Kleedruimte wandbekleding

In een sportschool Be-fit zijn de sanitaire- en kleedruimtes gerenoveerd met Wonderboard wandbekleding. De kleedkamer wandbekleding hebben nu een egale en schone uitstraling. De eigenaren hebben amper omkijken naar het onderhoud van de wanden.