Dakar trailer renovatie met Wonderboard
Dakar-Wonderboard-Milin-Trailer.jpg
Dakar-Wonderboard-Milin-Trailer.jpg

Dakar trailer renovatie met Wonderboard

Na een aantal jaar intensief gebruik was de trailer van het Coronel Dakar team toe aan onderhoud. De gehele binnenzijde van de trailer is gerenoveerd met de HACCP panelen van Wonderboard.

Er is gekozen voor Wonderboard, omdat deze panelen eenvoudig te monteren zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk te reinigen en zijn ze bacterie- en schimmelwerend. Dankzij het dunne formaat zijn ze direct te verlijmen en is er geen ruimteverlies.

Meer weten over de montage van Wonderboard in de Dakar trailer of een rondleiding door de trailer? Bekijk de video’s.

Benieuwd naar de binnenzijde van de Dakar trailer? Tim Coronel neemt je mee in een tour door de trailer en laat zien met welke materialen de binnenzijde is gerenoveerd.

Meer weten over de montage van Wonderboard panelen? Michael Verstraeten, teammanager van het Coronel Dakar team, laat zien hoe de panelen gemonteerd worden en waarom zij gekozen hebben voor Wonderboard.

Wonderboard® wandbekleding wordt veelal toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is. Ervaar het! Vraag een gratis productmonster aan!

Gerelateerde projecten

Wonderboard-keuken

Wonderboard in 2 sterren restaurant

Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren. De keuken voldeed niet meer aan de hygiëne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. 

MG_9110

HACCP bakker

De bakkerij is gerenoveerd met Wonderboard producten voor een hygienische oplossing die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De muren zijn nu stoot en slagvast, zelfreinigend (de druppels rollen eraf in plaats van glijden, waardoor ze vuil meenemen) en gemakkelijk schoon te houden.

MG_6494

HACCP bakkerij

In deze Bakkerij zijn de wanden en plafonds gerenoveerd met Wonderboard producten. De ruimte voldoet nu aan de HACCP richtlijnen en er kan op een hygienische manier brood worden gebakken.

IMG_8290

Kleedruimte wandbekleding

In een sportschool Be-fit zijn de sanitaire- en kleedruimtes gerenoveerd met Wonderboard wandbekleding. De kleedkamer wandbekleding hebben nu een egale en schone uitstraling. De eigenaren hebben amper omkijken naar het onderhoud van de wanden.