(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
1680x250-fronto.jpg
MIL155_header_Fronto2_390x120.jpg

Fronto Multisponningdeel

Fronto Multi sponningdeel is een veelzijdig product dat veel ontwerpmogelijkheden biedt. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Verticale bevestiging geeft de gevel een moderne en mooi visueel effect. Horizontale bevestiging zorgt voor lange lijnen en een rustig resultaat. Fronto panelen zijn hierdoor naar eigen inzicht te verwerken, waardoor er altijd een uniek eindresultaat ontstaat. Dankzij de reeks patronen die de structuur van hout nabootsen, creƫert dit unieke ontwerpen, zowel op de wand als op het plafond. Afhankelijk van het project kan Fronto perfect op het hele gebouw of als een enkele verfraaiing van de gevel worden gebruikt.

promotiepakket-fronto

Fronto promotiebox

Benieuwd naar het Fronto multisponningdeel? Vraag een gratis promotiebox aan en ervaar het zelf. Een promotiebox bevat een kleurmonster, informatieblad en brochure.

Hortizontaal-verticaal

Verticaal of horizontaal

Fronto Multi sponningdelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Verticale bevestiging geeft de gevel een moderne en mooi visueel effect. Horizontale bevestiging zorgt voor lange lijnen en een rustig resultaat. Fronto panelen zijn hierdoor naar eigen inzicht te verwerken, waardoor er altijd een uniek eindresultaat ontstaat.

2023-06-07 15_08_16-Milin - Brochure - Fronto.pdf - Adobe Acrobat Reader (64-bit)

Veelzijdige kleuren

Materialen in houtkleuren zijn veelzijdig en bieden veel toepassingsmogelijkheden. Om die reden worden deze vaak gekozen voor toepassing op gevel en plafond. Fronto is verkrijgbaar in vijf houtstructuren. Dankzij het gebruik van moderne digitale druktechnologie, hebben de panelen een matte afwerking, met een interessant en divers patroon zonder herhalingseffect. Hierdoor hebben de panelen een natuurlijke uitstraling, die goed past bij andere materialen zoals, bakstenen en gips.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Fronto
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Lengte (cm) 295 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 0 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 250 mm
Garantie 10 jaar
Brandbaarheid D-s3,d0
Montage Orientatie Horizontaal en verticaal