Boeidelen van kunststof
dakrandafwerking-kunststof.jpg
dakrandafwerking-kunststof.jpg

Boeidelen van kunststof

Op een vakantiepark in de provincie Zeeland zijn nieuwe chalets geplaatst met boeidelen van kunststof als afwerking. De parkeigenaar wilde een duurzaam en onderhoudsarm product zodat de boeidelen lang meegaan en eenvoudig zijn te reinigen. Tevens hebben de bouwers een eenvoudig klus eraan overgehouden omdat de boeidelen van kunststof eenvoudig te monteren zijn en licht in gewicht. Er is gekozen voor de kleur wit voor een universele en nette uitstraling, echter zijn de Milexx dakranden verkrijgbaar in uiteenlopende kleurstructuren. 

Gerelateerde projecten

Haakse-Panelen-Warnsveld_MG_5027

Milexx haakse panelen in Warnsveld

Milexx haakse panelen toegepast op woning in Warnsveld. De bewoners hebben er voor gekozen om verder te gaan met kunststof materialen omdat ze het onderhoud niet meer zagen zitten. Vandaar de keuze voor Milexx kunststof panelen.

IMG_3284

Millexx volschuim dakrand

Volschuim dakrandafwerking van Milexx geeft het huis een compleet nieuwe uitstraling. Prachtig afgewerkte haakse hoeken en regenpijpen die perfect passen. Dit geeft het huis haar nieuwe uitstraling. Dit huis kan jaren vooruit zonder enige schimmel, rot of extreme kleur verlies.

gevelbekleding-chalet

Unieke chaletafwerking

Op een vakantie park in de Provincie Zeeland zijn er nieuwe chalets geplaatst die geheel afgewerkt zijn met de duurzame producten van Milin B.V.. Er is gebruik gemaakt van de prachtige trend kleur Vergrijsd Red Cedar in de vorm van sponningdeel van VinyPlus gevelbekleding.