(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_milexx1_1680x250.jpg
MIL155_header_milexx2_390x120.jpg

Milexx volschuim dakranden

Milexx® volschuim dakrandpanelen zijn gemaakt van PVC-UE volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV-bestendig is. De panelen zijn leverbaar in diverse maten en worden als boeideel gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector. De panelen zijn onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en beschermen dakranden tegen weer en wind.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Milexx
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 100, 150, 175, 200, 225, 250, 300, 400 mm
Aantal kleuren 8
Dikte (mm) 9 mm
Kunststof dakrand van Milexx

Volschuim dakranden van Milexx zijn gemaakt van PVC-UE volschuim met co-extrusie toplaag, die UV bestendig is. De panelen zijn onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en beschermen tegen weer en wind. De panelen zijn leverbaar in diverse modellen en worden als boeiboord gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector.

Kunststof of houten dakrand

De meeste dakgootbekleding zijn gemaakt van hout die veel onderhoud en aandacht vergen. Na enkele jaren dienen de dakranden al geschilderd of beschermd te worden tegen weer en wind. Kunststof dakranden hoeven nooit meer te worden geschilderd, zijn onderhoudsarm en bestand tegen invloeden van buitenaf. Kunststof als materiaal is uiterst geschikt voor het renoveren of vervangen van je dakranden. De modellen zijn in verschillende soorten te verkrijgen, hierdoor is ook een hout lijkende dakrand mogelijk!

Dakgootbekleding

Voor een totaal aanbod voor afwerking met dakgootbekleding ben je bij Milin aan het juiste adres. Met de Dakrand panelen kun je boeidelen, dakranden, dakgootbekleding strak afwerken met een naadloze sluiting. De kunststof dakgootbekleding hebben eigenschappen als: onderhoudsarm, niet meer schilderen en bestand tegen alle weersinvloeden.