(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_kerrafront1_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront2_390x120.jpg

Kerrafront Modern Wood

Met Kerrafront Modern Wood heb je een alternatief voor de tijdrovende  traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modern Wood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking  van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke  installatie van Modern Wood. Naast de gemakkelijke  bevestiging zorgt dit nieuwe product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid.

Kerrafront-modern-wood

Moderne panelen

De moderne houten panelen hebben een matte afwerking, een reliëf houtstructuurpatroon en zijn verkrijgbaar in zeven kleuren - variërend van natuurlijke en warme tinten tot verschillende schakeringen van grijs.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Kerrafront
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 332 mm
Dikte (mm) 18 mm

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Kerrafront Modern Wood

De gevelbekleding van Kerrafront Modern Wood als kunststof sponningdeel is niet alleen eenvoudig te installeren maar ook op economisch gebied voordelig, de gevelbekleding zorgt voor isolatie en beschermt het interieur van uw huis. De panelen zijn voorzien van een uitstekende luchtcirculatie. Daarnaast is de installatie van Modern Wood-panelen zeer eenvoudig, de panelen beschikken over ingebouwde sloten en vooraf gemaakt schroefgaten. De panelen zijn van een bouwstof die gemakkelijk te verwerken is. De panelen worden gekenmerkt door een hoge dichtheid en homogeniteit, bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en natuurlijk 100% recyclebaar.

Dubbel kunststof sponningdeel

Door Modern Wood-panelen zien gevels eruit als perfect gereproduceerd natuurlijk hout, zowel de kleur als textuur van natuurlijk hout komt terug in de panelen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Naast de charme en uitstraling die deze panelen meebrengen zijn ze ook gemakkelijk te installeren, dit komt door de ingebouwde sloten en vooraf gemaakte schroefgaten. Bovendien kan de gevelbekleding van Modern Wood stijlvol gecombineerd worden met andere materialen zoals beton, steen of glas. De panelen zijn bestand tegen vocht, onderhoudsvrij en hebben een hoge weerstand tegen mechanische schade en temperatuurveranderingen. De dubbele sponningdeel gevelbekleding is leverbaar in zeven verschillende kleuren.

FS-304_claystone_child_small

Kerrafront Multi sponningdeel

Naast Kerrafront Modern Wood levert Milin ook Kerrafront Multi sponningdeel & Kerrafront Trend. Het multi sponningdeel is een uniek product en geeft gevels een eigentijds karakter. Het multi sponningdeel heeft de natuurlijke uitstraling van een houten gevel met de voordelen van kunststof. Het is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te monteren, door het lichte gewicht.

FS-301_TREND_Anthracite_Mastic_medium

Kerrafront Trend

Kerrafront Trend is een volschuim gevelbekleding dat wordt toegepast in nieuwbouw-, recreatie en renovatiemarkt. Het paneel heeft een hoge oppervlakte met een smalle groef. De panelen onderscheiden zich door een uni kleur of een robuuste betonlook. De panelen zijn gemaakt van hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV bestendig is.