Thomdeck classic terrasplanken
2012-06-26-16.47.46.jpg
2012-06-26-16.47.46.jpg

Thomdeck classic terrasplanken

ThomDeck classic vlonderplanken zijn toegepast in een achtertuin van een woonhuis. De tuin is nu voorzien van een prachtig afgewerkte ondergrond waarbij er een trap is gemaakt naar de steiger die tevens is bekleed met ThomDeck terrasplanken.

Gerelateerde projecten

eenvoudige-te-reinigen-terrasplanken

Terrasplanken hotel

Dit hotel heeft haar terras een flinke renovatie gegeven. Nieuwe tuinmeubelen, nieuwe bar en vooral een uniek afgewerkte vloer met een combinatie van grote tegels en composiet terrasplanken van ThomDeck. De composiet terrasplanken zijn vervaardigd uit houtvezels en kunststof. Dit voor een duurzaam resultaat wat eenvoudig schoon te maken is. Speciaal voor de schoonmaak hebben wij ThomDeck Care ontwikkeld, een niet-bijtend schoonmaakmiddel speciaal voor onze composiet terrasplanken.

20160401_155552

Terrasplanken Thomdeck lichtgrijs

ThomDeck Classic terrasplanken zijn toegepast als terras in een achtertuin van een woning. De houten vlonders zijn vervangen door composiet vlonders voor een onderhoudsarm resultaat. De bewoners kunnen nu optimaal genieten van hun achtertuin en de nieuwe vlonderplanken.

Composiet-Terrasplanken-Classic-Nederhorst-01

Thomdeck terrasplanken composiet

ThomDeck vlonderplanken van composiet zijn aangelegd in een tuin in Nederhorst. De tuin heeft direct een moderne en stijlvolle uitstraling. De terrasplanken zijn gemaakt van een combinatie van houtpulp en kunststof dat samen wordt geperst. Hierdoor zijn de planken milieuvriendelijk en onderhoudsarm.