(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
VinyPlus dakranden
MIL155_header_vinyplus dakranden.jpg
MIL155_header_vinyplus dakranden2_390x120.jpg

Kunststof boeidelen

Kunststof boeidelen zorgen voor een strakke en mooie afwerking. De dakrandpanelen zijn snel te verwerken en eenvoudig te monteren door de standaard lengte van 6 meter. De panelen zijn gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststof.

project-8-VinyPlus-dak-en-overstekpanelen

Strakke dakafwerking

VinyPlus® dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecyclede hoogwaardige kunststoffen en gefolieerd met een buitenkwaliteit structuurfolie. Dit eenvoudige boeideelsysteem met blinde bevestiging sluit perfect aan bij de rest van het VinyPlus assortiment. De hoeken van de VinyPlus dakrandpanelen worden afgewerkt met verbindingen en buitenhoeken in dezelfde folie. De dakrandpanelen bieden een uitstekende bescherming tegenweer en wind en geven een unieke uitstraling aan het gebouw.

1 (1)

Onderhoudsarme boeidelen

De meeste dakranden zijn gemaakt van hout die veel onderhoud en aandacht vergen. Na enkele jaren dienen de dakrand geschilderd of beschermd te worden tegen weer en wind. Kunststof dakrand hoeft nooit te worden geschilderd, zijn onderhoudsarm en bestand tegen invloeden van buitenaf. Kunststof als materiaal is uiterst geschikt voor het renoveren of vervangen van je dakrand. De modellen zijn in verschillende soorten te verkrijgen, hierdoor is de echte dakrand niet van de houten variant te onderscheiden.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Vinyplus
Bevestigingsafstand regelwerk 30 cm h.o.h.
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 200, 295 mm
Garantie 10 jaar
Dikte (mm) 16 mm