Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder
Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4.jpg
Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4.jpg

Chalet Eurotexx

Op een vakantiepark in Zeeland zijn deze nieuwe chalets geplaatst om in de verhuur te gaan. De park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Daarom, is er gekozen voor de kleur Vergrijsd red Cedar. Deze kleur heeft een natuurlijke hout uitstraling met moderne en strakke afwerking. De afwerkprofielen komen in dezelfde structuur. Voor het vullen van het maaiveld is er tevens gekozen voor een Milin product: Multitexx geborstelde volschuim gevelbekleding.

Gerelateerde projecten

VinyPlus-zwart-Europarcs

Europarcs kiest voor VinyPlus

De vakantieparken van EuroParcs beschikken over een grote diversiteit aan verblijven. Van kleine chalets tot grote familieverblijven, bij EuroParcs is er genoeg keuze voor iedereen. Door het grote gevarieerde aanbod heeft EuroParcs ook een leverancier nodig die aan hun eisen kan voldoen. Daarom heeft EuroParcs gekozen voor Vinyplus.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.