Eurotexx potdeksel dakkapel
Potdeksel-4.jpg
Potdeksel-4.jpg

Eurotexx potdeksel dakkapel

Deze woningen in Maassluis waren bij de bouw al voorzien van de Eurotexx potdeksel gevelbekleding aan de achterzijde van de woning. Drie bewoners wilden graag hun woningen voorzien van een dakkapel om zo meer ruimte en licht te creëren op de zolder. Om te zorgen dat de dakkapel bij het karakter van de woning past heeft de aannemer; Bendabouw,  deze bekleed met dezelfde Eurotexx potdeksels als de achtergevel. Bendabouw werkt vaker met Eurotexx panelen “De kunststof panelen van Eurotexx zijn onderhoudsarm en niet van echt hout te onderscheiden  door de grove houtstructuur. Dit zorgt niet alleen voor een mooi geheel, maar ook voor een onderhoudsarme toekomst!

Het productieteam van Bendabouw was zeer te spreken over de verwerking van de Eurotexx potdeksel; “Bewerken en monteren ging soepel en zonder problemen, zoals we inmiddels gewend zijn van onze andere Eurotexx en VinyPlus projecten”

Gerelateerde projecten

waterbestendige-gevelbekleding

Woonboot bekleed met Eurotexx

Een woonboot die je kan boeken voor een overnachting is gerenoveerd en bekleed met Eurotexx rabatdelen. Er is gekozen voor 2 kleuren; wit en blauw. De witte kleur komt mooi overeen met de reflectie van het water van de lucht en het blauw komt overeen met de kleur van de dakranden. Kortom, een mooie kleuren combinatie om een unieke en natuurlijke uitstraling te krijgen.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

IMG_6832

Eurotexx Antraciet Chalet

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn toegepast voor een vakantie huisje. Het chalet is afgewerkt met sierluiken in dezelfde kleurgroep. De bewoners kunnen jaren lang, onderhoudsarm genieten van hun vakantiehuis.

1_053

Eurotexx chalet

Eurotexx dubbel rabat antraciet en wit zijn toegepast op een chalet in Breskens. Door de 2 kleuren combinatie heeft de chalet een moderne uitstraling die onderhoudsarm is, UV bestendig en de gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren. Naast deze eigenschappen hebben de Eurotexx gevelpanelen een garantie van 10 jaar.