Kunststof panelen voor een chalet
Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project.jpg
Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project.jpg

Kunststof panelen voor een chalet

Op een recreatiepark ergens in ons prachtige landschap staat dit nieuw geplaatste chalet. Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen. Voor de ene kant hebben ze gekozen voor VinyPlus vergrijsd red cedar dat verticaal is gemonteerd. Voor de andere kant van het chalet is er gebruik gemaakt van Eurotexx witte potdeksel panelen die horizontaal zijn geplaatst. Voor het afwerken van de dakrand/boeideel heeft de eigenaar gekozen voor VinyPlus dakranden in de kleur wijnrood. Al deze toepassingen zorgen voor een prachtig unieke uitstraling dat zeer duurzaam en onderhoudsarm is.

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.