Lounge-chalet-2-1.jpg
Lounge-chalet-2-1.jpg

Lounge chalet

Op recreatiepark “Strandparc Nulde” staan deze prachtige “Lounge Chalets” in 3, 4, 5 en 6 persoons uitvoering. De chalets zijn gebouwd door “Veluwse Chaletbouw” ze werken al sinds jaar en dag met VinyPlus. Ze hebben de gevelbekleding uitgevoerd met de VinyPlus rabatdalen in de kleur “Vergrijsd red cedar”.

Bij rabatdelen loopt de bovenkant sierlijk weg en gaat direct over in de veer. De panelen zijn voorzien van een structuurfolie. Dit geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. De rabatdelen van VinyPlus zijn onderhoudsarm, uv- en vochtbestendig. Dit zorgt ervoor dat de chalets een lange levensduur hebben en er weinig onderhoud nodig is. Perfect voor een recreatiepark!

Om het chalet netjes af te werken is er gekozen voor een zwarte dakrandpaneel van VinyPlus. Deze sluit naadloos aan op de stijl van de woning en zorgt voor een mooi compleet geheel.

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.