Europarcs kiest voor VinyPlus
VinyPlus-zwart-Europarcs.jpg
VinyPlus-zwart-Europarcs.jpg

Europarcs kiest voor VinyPlus

De vakantieparken van EuroParcs beschikken over een grote diversiteit aan verblijven. Van kleine chalets tot grote familieverblijven, bij EuroParcs is er genoeg keuze voor iedereen. Door het grote gevarieerde aanbod heeft EuroParcs ook een leverancier nodig die aan hun eisen kan voldoen. Daarom heeft EuroParcs gekozen voor VinyPlus.

Met een uitgebreid assortiment aan kleuren en structuren vindt EuroParcs altijd een passend product voor ieder nieuw ontwerp. Naast de eis van een gevarieerd productaanbod, stelt EuroParcs ook hoge eisen aan onderhoudsarm bouwen. “We bouwen het grootste deel van onze nieuwe chalets met kunststof gevelbekleding. Dit materiaal is onderhoudsarm, af en toe een sopje om het schoon te maken is voldoende. Bovendien gaat het minimaal 25 jaar mee.”

Creatieve overstek
Bij onderstaand chalet heeft Europarcs gekozen om de overstek af te werken in dezelfde kleur als de gevelbekleding. Voor dit chalet is VinyPlus in de kleur vergrijsd red cedar toegepast.

Speels gecombineerd
VinyPlus is niet het enige product dat Europarcs bij ons afneemt. Op dit chalet zijn ook de Milyt HPL panelen gebruikt. De combinatie van HPL panelen en VinyPlus rabat geeft een speels en eigentijds karakter aan het chalet.
 

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.