VinyPlus topgevel en dakrand
IMG_3368.jpg
IMG_3368.jpg

VinyPlus topgevel en dakrand

VinyPlus gevelbekleding en dakranden zijn toegepast voor een renovatie project in Nieuwegein. VinyPlus gevelbekleding is gebruikt voor het bekleden van de topgevel in de kleur blauw en om de zijkanten van het dakkapel te bekleden. De dakranden zijn toegepast op het nieuwe dakkapel.

De woning heeft nu een exclusieve uitstraling vergeleken met de huizen in de buurt. De bewoners kunnen onbezorgd genieten van hun nieuwe aanzicht omdat de duurzame afbouwmaterialen onderhoudsarm zijn. Enkel twee keer per jaar een sopje en die topgevel is zo goed als nieuw!

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.