Eiken houten gevelbekleding van kunststof
VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding.jpg
VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding.jpg

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Dit prachtige chalet staat in een bosrijke omgeving. Om het chalet goed in de omgeving op te laten gaan is er door de parkeigenaren gekozen voor een natuurlijke uitstraling. De keuze voor donkere elementen met hout was snel gemaakt. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om te gaan voor donkere kozijnen en een houtlook gevel. Om de houten gevel mooi aan te laten sluiten bij de donkere kozijnen, kwamen zij al vrij snel bij Milin terecht. De donkere sponning van de VinyPlus gevelbekleding past perfect bij donkere kozijnen en geeft een natuurlijke uitstraling.

Vinyplus gevelbekleding

Er is gebruik gemaakt van de gratis kleurmonster service, met deze service kan de kleur en structuur van de gevelbekleding goed beoordeelt en vergeleken worden. De keuze is uiteindelijk gevallen op de houtstructuur van VinyPlus gevelbekleding, in de kleur Turners Eiken. Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof. De gevelbekleding is onderhoudsarm en heeft milieuvriendelijke eigenschappen. Kunststof gevelbekleding vergt weinig onderhoud, doordat het niet geschilderd hoeft te worden. De gevel kan eenvoudig gereinigd worden met reinigingsproducten van Milin. Deze reinigingsproducten zijn speciaal voor PVC en structuurfolie.

Montage Vinyplus

Er is op het chalet gekozen voor een creatieve look, door de gevelbekleding zowel verticaal als horizontaal te laten plaatsen. Dit geeft een speels effect. VinyPlus gevelbekleding is monteerbaar in lange lengtes van 6 meter, hierdoor is er weinig verspilling. De bekleding wordt onzichtbaar gemonteerd. Hierdoor is er altijd een strak eindresultaat.

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Lounge-chalet-2-1

Lounge chalet

Bij rabatdelen loopt de bovenkant sierlijk weg en gaat direct over in de veer. De panelen zijn voorzien van een structuurfolie. Dit geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. 

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.