Wonderboard in 2 sterren restaurant
Wonderboard-keuken.jpg
Wonderboard-keuken.jpg

Wonderboard in 2 sterren restaurant

Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren. De keuken voldeed niet meer aan de hygiëne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. Dankzij deze redenen werd  er besloten om dit op te lossen met Wonderboard hygiënische wand- en plafondpanelen in combinatie met RVS stootranden en afwerkprofielen ter behoeve van de buitenhoeken. Dit was de hygiënische oplossing voor deze keuze!

2-componentenlijm verbinding

De verbinding van de Wonderboard panelen is uitgevoerd met de 2-componentenlijm. Dankzij de 2-componentenlijm ontstaat er een vlakke verbinding waardoor er geen ruimteverlies ontstaat. Vuil zal zich, door deze verbinding, niet ophopen op plekken waar je niet bij kan voor een hygiënische oplossing.

De realisatie van dit project heeft een week geduurd wat een prachtig afgewerkt resultaat heeft opgeleverd. De keuken van het restaurant is voorzien van een hygiënische oplossing welke ook een zeer strakke en een moderne uitstraling geeft. De Wonderboard panelen zijn zeer gemakkelijk schoon te maken, schimmelwerend, water- en vuil afstotend, slagvast, bestand tegen roestvorming en kleurvast tot in de kern.

Restaurant voldoet aan HACCP richtlijnen

Dankzij de hygiënische wanden, vloeren en plafond voldoet het restaurant aan alle HACCP richtlijnen. Hierdoor kan het restaurant zijn 2 Michelin sterren behouden en door gaan met het bereiden van prachtige maaltijden voor haar klanten. Wie weet staat de 3de Michelin ster in het verschiet…

Wij zijn trots dat onze Wonderboard producten terug te zien zijn in één van de meest culinaire restaurant van Nederland.

Gerelateerde projecten

P10105161

Wonderboard bij Jems Koeken

Wonderboard bij Jems Koeken. Hygiënische wand- en plafondpanelen van Wonderboard zijn toegepast bij een koekjes fabriek genaamd: Jem’s Koeken. De koekjes kunnen nu in een ruimte, die voldoet aan HACCP-normen, gemaakt worden. De wandenpanelen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een hoge druk spuit.

Almelo1

Wonderboard wandbekleding

Wonderboard hygiënische wandpanelen en plafondbekleding is toegepast bij een slager Almelo. Slagerijen behoren tot een branche waar hygiëne van groot belang is. Wonderboard verleent zich uitstekend voor deze markt doordat het makkelijk afwasbaar is, slag- en stootvast en waterdicht.

MG_9110

HACCP bakker

De bakkerij is gerenoveerd met Wonderboard producten voor een hygienische oplossing die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De muren zijn nu stoot en slagvast, zelfreinigend (de druppels rollen eraf in plaats van glijden, waardoor ze vuil meenemen) en gemakkelijk schoon te houden.

MG_6494

HACCP bakkerij

In deze Bakkerij zijn de wanden en plafonds gerenoveerd met Wonderboard producten. De ruimte voldoet nu aan de HACCP richtlijnen en er kan op een hygienische manier brood worden gebakken.