Eurotexx renovatie
MG_0007.jpg
MG_0007.jpg

Eurotexx renovatie

Bij dit project is een hele woning, dat bekleed was met houten schroten, gerenoveerd met kunststof gevelbekleding van Eurotexx. De woning zag er niet meer uit, rot en schimmel waren op meerdere plekken te zien. Nu, met de kunststof gevelbekleding van Eurotexx is het huis klaar om jaren, onderhoudsarm te kunnen genieten. Dankzij de houtstructuurnerf die erin wordt gedrukt door een wals, ontstaat er een natuurlijke hout uitstraling waardoor het huis mooi wegvalt in de natuurrijke omgeving!

Gerelateerde projecten

waterbestendige-gevelbekleding

Woonboot bekleed met Eurotexx

Een woonboot die je kan boeken voor een overnachting is gerenoveerd en bekleed met Eurotexx rabatdelen. Er is gekozen voor 2 kleuren; wit en blauw. De witte kleur komt mooi overeen met de reflectie van het water van de lucht en het blauw komt overeen met de kleur van de dakranden. Kortom, een mooie kleuren combinatie om een unieke en natuurlijke uitstraling te krijgen.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

IMG_6832

Eurotexx Antraciet Chalet

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn toegepast voor een vakantie huisje. Het chalet is afgewerkt met sierluiken in dezelfde kleurgroep. De bewoners kunnen jaren lang, onderhoudsarm genieten van hun vakantiehuis.

1_053

Eurotexx chalet

Eurotexx dubbel rabat antraciet en wit zijn toegepast op een chalet in Breskens. Door de 2 kleuren combinatie heeft de chalet een moderne uitstraling die onderhoudsarm is, UV bestendig en de gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren. Naast deze eigenschappen hebben de Eurotexx gevelpanelen een garantie van 10 jaar.