Kunststof dakrand en overstek
2.jpg
2.jpg

Dakrand en overstek

In het oosten van ons land in Almelo is dit appartementen complex nieuw gebouwd. De dakranden en overstekken zijn bekleed met VinyPlus dakrandpanelen en overstekpanelen. De kleur van de dakranden en overstekken is wit voor een uniforme uitstraling. Omdat de panelen enigszins flexibel zijn kunnen deze gebogen ondergronden bekleden.

De eigenaren hebben nu onderhoudsarme dakranden omdat enkel een sopje volstaat bij het schoonmaken om de uitstraling en eigenschappen van het product te behouden.

Gerelateerde projecten

Royal-villa-web-2

De Royal Villa

Dit is één van de nieuwe houtstructuren van VinyPlus en geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. Van een meter afstand is niet te zien of het om kunststof of hout gaat.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

gevelbekleding-chalet

Unieke chaletafwerking

Op een vakantie park in de Provincie Zeeland zijn er nieuwe chalets geplaatst die geheel afgewerkt zijn met de duurzame producten van Milin B.V.. Er is gebruik gemaakt van de prachtige trend kleur Vergrijsd Red Cedar in de vorm van sponningdeel van VinyPlus gevelbekleding.

VinyPlus-heide-lodge

VinyPlus heide lodges

De chalets zijn afgewerkt met de gevelbekleding van VinyPlus in de kleur Turners Eiken. Er is bij deze gevelbekleding gekozen voor een open-gevel-look en een verticale montage. Dit geeft de chalets een moderne uitstraling.