VinyPlus heide lodges
VinyPlus-heide-lodge.jpg
VinyPlus-heide-lodge.jpg

VinyPlus heide lodges

Op een prachtige locatie aan de heide van Ermelo staan deze heide lodges. Door het materiaal gebruik hebben de lodges een natuurlijke uitstraling die perfect past bij deze locatie. In 20 stappen sta je vanaf deze lodges in het open heide gebied van Ermelo. Hierdoor is deze plek omgeven door rust. Daar past deze vormgeven en rustige uitstraling perfect bij.

De chalets zijn afgewerkt met de gevelbekleding van VinyPlus in de kleur Turners Eiken. Er is bij deze gevelbekleding gekozen voor een open-gevel-look en een verticale montage. Dit geeft de chalets een moderne uitstraling. De dakranden zijn afgewerkt met VinyPlus dakranden in de kleur zwart. Dit sluit perfect aan bij de open-gevel-look. Daarnaast is er bij deze chalets voor gekozen om de veranda af te werken met echt hout. Hierdoor lijkt de gevelbekleding nog meer op echt hout.

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.