VinyPlus strandhuisjes
MG_9010.jpg
MG_9010.jpg

VinyPlus strandhuisjes

Een hele reeks aan strandhuizen in Wijk aan Zee zijn bekleed met VinyPus Rabatdelen. De strandhuisjes zijn klaar om jarenlang van te kunnen genieten zonder veel inspanning voor het onderhoud. Omdat de huisjes aan zee liggen hebben zij een extra bescherming nodig omdat er kans is op zout aanslag en harde winden. Daarom is er gekozen voor VinyPlus gevelbekleding dankzij haar duurzame en onderhoudsarme eigenschappen dankzij een structuurfolie dat is aangebracht.

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.