VinyPlus sheffield eiken grijs
Vinyplus-Sheffields-eiken-grijs-project.jpg
Vinyplus-Sheffields-eiken-grijs-project.jpg

VinyPlus sheffield eiken grijs

De bewoners van deze prachtige hoekwoning kozen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De woning heeft een erg groot oppervlakte met gevelbekleding. De gehele bovenzijde van de woning is voorzien van gevelbekleding. Bij de keuze voor een houten bekleding zou dit betekenen dat er veel regelmatig terugkomend onderhoud is in de vorm van schilderwerk. Dit is een flinke investering in tijd en kosten. Hier wilden de huidige bewoners vanaf, daarom hebben zij gekozen voor onderhoudsvriendelijke kunststof gevelbekleding.

Om de nieuwe gevelbekleding aan te laten sluiten bij het omgevingsplan is er gekozen voor Vinyplus Sheffields Eiken grijs. VinyPlus Sheffields eiken heeft een natuurlijke uitstraling en past perfect bij de woning en bakstenenmuren op de begane grond.

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.