IMG_8106-scaled - kopie.jpg
IMG_8106-scaled - kopie.jpg

VinyPlus chalet

Kitami eiken

Het vertrouwde VinyPlus rondkantpaneel is nu verkrijgbaar in de kleur Kitami Eiken. Deze moderne kleur past perfect bij de huidige trends. Kitami Eiken is met zijn donkergrijze houtstructuur een aanvulling op ons assortiment houtstructuren.

Op Campingpark de Vuurkuil hebben ze deze nieuwe kleur al in gebruik genomen op hun nieuwste chalet. Cor Waajer, eigenaar van het park deelt zijn ervaring.

Kitami-Oak-paneel-online

Zelf ervaren hoe Kitami Eiken er in het echt uit ziet? Vraag dan snel een kleurmonster aan!

Gerelateerde blogs

Afbeelding-monteur-thumb

De 6 stappen voor montage kunststof gevelbekleding

In dit blog en montagevideo leggen we uit hoe je kunststof gevelbekleding monteert aan de hand van een stappenplan.

header-1

Buitengevel isoleren

Buitengevel isoleren met onderhoudsarme gevelbekleding is goed mogelijk! Bespaar stookkosten, verhoog de waarde van de woning en wordt milieubewust.

1 Vinyplus rondkant

Buitenkwaliteit met renolit folie

Dankzij technologische ontwikkelingen kunnen de kunststof producten worden afgewerkt met een Renolit folie. De folie zorgt voor een beschermlaag waardoor de levensduur verhoogd wordt en deze langer is dan bijvoorbeeld hout. 

3 Vinyplus rondkant detail

Een uniek en uniform gevelbeeld

Het karakter van een gebouw wordt in grote mate bepaald door de buitenkant. Daarin spelen kozijnen en gevelbekleding een grote rol. Blijvende productontwikkeling is nodig om deze twee gevelelementen perfect op elkaar aan te laten sluiten.