Milyt dakrand in Drachten
MG_8967.jpg
MG_8967.jpg

Milyt dakrand in Drachten

De dakranden waren aan renovatie toe, het hout begon te rotten en te schimmelen. Door de dakgootbekleding te vervangen met Milyt HPL plaatmateriaal zorg je voor onderhoudsarme bekleding. Een enkele keer schoonmaken volstaat! 

Gerelateerde projecten

IMG_8585

Gevel nieuwbouw

Een woning is nieuw gebouwd met het merk van Milin B.V., Milyt HPL plaatmateriaal. Met Milyt plaatmateriaal heeft het een zeer uniek uitstraling en is de blikvanger van de wijk.

1_023

Milyt HPL platen

Een renovatieproject om het pand weer als nieuw eruit te laten zien. De boeidelen en gevel zijn afgewerkt met HPL platen van Milyt. De in Den Haag gevestigde gebouw heeft een vooruitzicht met tien tallen onderhoudsarme jaren. Dankzij een snelle montage en hoog kwalitatieve materialen zijn de HPL plaatmaterialen ideaal geschikt als een boeideel, dakrand of overstek.

Milyt-Heinekenszand_1_007

Milyt HPL Boeidelen in Heinekenzand

Een basisschool in Heinekenzand is bekleed met Milyt HPL platen. De kunststof platen passen perfect bij de kleur van het gehele gebouw.

Milyt-Goes-03

Milyt dakkappelen

Milyt kunststof platen zijn toegepast op een hele wijk waarvan de dakkapellen zijn voorzien van HPL platen. De HPL platen zorgen voor een strakke afwerking zonder naden. Tevens zijn de HPL platen van Milyt milieuvriendelijk, duurzaam en onderhoudsarm.