Al vanaf 2004 ontwikkelen en leveren wij duurzame panelen & profielen aan de professionele markt. Sindsdien zijn er al vele bedrijfspanden, woningen en vakantiehuizen bekleed met onze duurzame en onderhoudsarme afbouwmaterialen. Ons assortiment verleent zich uitstekend bij renovatie of nieuwbouwprojecten zelfs voor de doe-het-zelver.

Door de jaren heen hebben wij een zeer sterk en groot dealer netwerk opgebouwd in Nederland en België waar onze producten verkrijgbaar zijn. Bij deze dealers kun je altijd terecht voor vragen of onduidelijkheden.  Het zijn deskundige medewerkers die graag voor u klaar staan om product of montage vragen te beantwoorden.

Showroom

Inmiddels kun je niet alleen de producten bestellen bij onze erkende dealers, maar kun je bij een aantal zelfs de producten komen bewonderen in de hiervoor bestemde showrooms. Onze producten worden in deze showrooms gepresenteerd op een manier waardoor je de producten goed kan beoordelen op kwaliteit en uitstraling.

Ook in ons pand in Nieuwegein hebben wij een prachtige showroom van maar liefst 220m2 waar zowaar al onze producten te zien zijn. Je bent altijd welkom voor een bakje koffie op de Brabanthaven 1 te Nieuwegein. Kun je niet wachten met het bezoeken van een showroom? Bekijk alvast onze online showroom in Google streetview voor een goede impressie.

 

Om de juiste en dichtstbijzijnde dealer te vinden, vind je bij ons op de website de mogelijkheid om verkooppunten aan te vragen. Door het invullen van een formulier kunnen wij de juiste dealers zenden die bijvoorbeeld aan de wens van een showroom kunnen voldoen of de uiteindelijk montage kan verzorgen wanneer gewenst.

Leveringen

Wanneer je overtuigd bent van de kwaliteit en de uitstraling van het product kun je eenvoudig bij de desbetreffende erkende Milin dealers de producten bestellen. Je kunt ervoor kiezen de producten zelf mee te nemen of de bezorging over te laten aan ons.

De erkende Milin dealer geeft de bestelling aan ons door en wij leveren de bestelling diezelfde week nog op de gewenste locatie. Dit kan een werkplaats zijn, op de klus of zelfs binnen de stedelijke milieuzones waar onze zuinige vrachtwagens gewoon mogen rijden. Bekijk hier de leveringsgebieden