sandwichpanelenSandwichpaneel bestaat uit een binnenplaat, isolatie en een buitenplaat en zijn geschikt als kozijn- en deurvulling. Sandwichpanelen zijn in vele uitvoeringen mogelijk: 2-zijdig PVC, 2-zijdig HPL (eventueel met een structuurfolie), Aluminium (eventueel op kleur gespoten) , of een combinatie van een zijde PVC met aan de andere zijde een HPL plaat met een structuurfolie.

Dankzij de isolerende waarde, afmeting, verwerking, slagvastheid en de waterafstotende eigenschappen zijn de  sandwichpanelen uitermate geschikt voor toepassing als deur- en kozijnvulling in de nieuwbouw- en renovatieprojecten.

De sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
PVC-HPL :           3050 x 1150 x 24mm
PVC-PVC:            3000 x 1500 x 24mm
HPL-HPL :           3050 x 1150 x 24mm, 2 zijdig folie: 3050 x 1150 x 24mm
Aluminium:        3000 x 1500 x 24mm

De Aluminium sandwich panelen worden geleverd met beide kanten platen (binnen en buitenplaat) van aluminium. De kenmerken van aluminium sandwichpanelen zijn dat ze beter tegen krassen of stoten kunnen maar zijn wel zwaarder in gewicht.

De sandwichpanelen met structuurfolie zijn verkrijgbaar in de nerfstructuur kleuren:

sandwichpaneel structuurfolie

De PVC platen (glad) zijn verkrijgbaar in de kleuren:

sandwichpaneel PVC

Doe het zelf sandwichpanelen

Naast de standaard uitvoeringen van Milin sandwichpanelen hebben wij de doe-het-zelf sandwich panelen. De doe-het-zelf sandwichpanelen worden geleverd met een SKS zelfklevend paneel. Op het zelfklevend paneel kan je zelf de gewenste materialen kiezen zoals HPL met structuurfolie of een PVC plaat. Dit betekend dat je zelf het gewenste sandwichpaneel kan samenstellen, hierdoor ben je erg flexibel en kan je altijd voldoen aan de wensen van de klant.

De doe-het-zelf sandwich panelen zijn verkrijgbaar in panelen van 3000 x 1000mm met verschillende diktes die variëren van 17, 20, 21 en 22mm.

De doe-het-zelf sandwichpanelen met structuurfolie zijn verkrijgbaar in de kleuren:

DHZ sandwichpaneel structuurfolie

De PVC uitvoering (glad) is verkrijgbaar in de kleuren:

DHZ PVC sandwichpaneel

Benieuwd naar de mogelijkheden van de doe-het-zelf sandwich panelen? Neem vrijblijvend contact op met 030 657 9020 of mail naar verkoop@milin.nl

Kenmerken sandwichpaneelDHZ sandwichpaneel

  • Geen schilderwerk
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • UV bestendige folie
  • Waterafstotend


(doe-het-zelf sandwichpaneel)DuBo


Montage sandwichpaneel

De sandwich panelen worden in het kozijn geklemd door middel van de glaslat. De glaslat wordt standaard geleverd bij deuren en kozijnen. De sandwichpanelen zijn op gewenste maat te zagen, zorg er wel voor dat er wat speling aanwezig is.

Vragen?

Vragen over hoe het werkt met de (doe-het-zelf) sandwichpanelen? Neem gerust contact op met onze binnendienst die je graag verder helpen. bel 030 657 9020 of mail naar verkoop@milin.nl

Blog

  • Voor een totaalpakket voor kozijn- en deurafwerking verwijzen wij je graag naar onze blog “afwerkprofielen
  • Een alternatief voor sandwich panelen zijn de paneelprofielen van Milin. lees de blog ‘’paneelprofielen’’

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en blijf op de hoogte