Sandwichpanelen
Milin heeft een groot assortiment aan sandwichpanelen. Ideaal als toepassing voor kozijn-...
Bekijken
Panelen en afwerkprofielen
In kunststof ramen en deuren zit nog vaak een paneelvulling in een...
Bekijken

Onze merken

Kozijn afwerken

Milin is totaalleverancier als het gaat om kunststof kozijnafwerking. In ons uitgebreide assortiment vind je: dagkantafwerkingkozijnprofielen, kunststof vensterbanken, overzetstukken, en kozijnvulling voor kunststof kozijnen. De binnen afwerking van kozijnen is minstens zo belangrijk als de buitenzijde. Daarom hebben wij ook een groot assortiment aan materialen voor binnen afwerking.

Traditionele kozijnprofielen zoals MDF panelen en hout vereisen veel onderhoud in tegenstelling tot de onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnafwerking. Als je een kunststof kozijn hebt dan wil je natuurlijk ook de afwerking van kunststof. Wij hebben afwerkprofielen in de juiste kleur en van het juiste materiaal.

Kunststof kozijnen afwerken buiten

Voor kunststof kozijnen afwerken buiten hebben wij een breed assortiment aan afwerkmateriaal. Denk hierbij aan kunststof panelen en profielen. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij uw kozijn en woning. Kunststof kozijnen afwerken van buiten is onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Het enig onderhoud is het reinigen van het kunststof om uw kozijn.

Sandwichpaneel kozijnvulling

In het assortiment van Milin vindt u verschillende soorten sandwichpanelen voor kozijnvulling. De sandwichpanelen zijn leverbaar in verschillende materialen, waaronder PVC, HPL en HPL met structuurfolie. Sandwichpanelen zijn onderhoudsarm, makkelijk te verwerken, slagvast, UV-bestendig en waterafstotend. Hierdoor dienen ze perfect als kozijnvulling.

Kozijnafwerking binnen

Kozijnafwerking binnen is minstens zo belangrijk als van buiten. Voor de kozijnafwerking aan de binnenzijde van de woning hebben wij een uitgebreid assortiment dagkantafwerkingen en afwerkprofielen. Hierdoor heeft uw volop keuze in het afwerken van het kozijn. De dagkantafwerkingen zijn er in veel verschillende kleuren en structuren, zo is er altijd een kleur dat past bij jouw kozijn en woning. Maak de kozijnafwerking van binnen helemaal compleet met een vensterbank van Milinboard. In het assortiment vensterbanken vind je kunststof vensterbanken in onder andere steenlook. Daarnaast heeft Milinboard een overzetvensterbank voor het eenvoudig renoveren van verouderde vensterbanken.

Stelkozijn

Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met stelkozijnen. Voor de afwerking van deze kozijnen kun je terecht bij Milin. Milin heeft een groot assortiment plint- en afwerkprofielen die elk gewenst kozijn kunnen afwerken.