sandwichpaneel
Doe-het-zelf sandwichpaneel Milin

Doe-het-zelf sandwichpaneel Milin Doe-het-zelf kunststof sandwichpaneel stel je zelf het gewenste sandwichpaneel samen met SKS zelfklevende panelen. […]

Kenmerken: Eenvoudige montage, Geen schilderwerk, Onderhoudsarm, Slagvast, Sterk
Bekijken
Sandwichpanelen
Sandwichpanelen Milin

Milin levert een uitgebreid assortiment sandwichpanelen direct uit voorraad. De kunststof sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in een PVC, HPL, […]

Kenmerken: Geen schilderwerk, Gemakkelijk te verwerken, Onderhoudsarm, Slagvast, UV bestendig, Waterafstotend
Bekijken

Onze merken

Sandwichpanelen

Milin heeft een uitgebreid assortiment sandwichpanelen direct uit voorraad. De panelen zijn verkrijgbaar in een PVC, HPL, HPL met structuurfolie of aluminium uitvoering. De structuurfolie panelen kunnen naar keuze met structuurfolie op één of beide zijden worden geleverd. De panelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden als kozijn- of deurvulling.

Verschillende sandwichpanelen

De sandwichpanelen hebben een hoog isolerend vermogen en zijn onderhoudsarm. Kenmerkend voor de panelen is dat ze onderhoudsarm, waterafstotend, slagvast en UV-bestendig zijn. Hierdoor zijn ze perfect voor buitengebruik. Sandwichpanelen zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt bij ons de keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig folie. Er zijn maar liefst 18 nerfstructuur kleuren uit voorraad leverbaar.

Stel zelf het gewenste paneel samen met SKS zelfklevende panelen, door op het zelfklevende paneel zelf de gewenste HPL met structuurfolie of PVC plaat aan te brengen. Doe-Het-Zelf panelen zorgen er voor dat flexibiliteit en maatwerk binnen handbereik zijn. DHZ sandwichpanelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden als kozijn- of deurvulling.

Toepassingen sandwichpanelen

Voor sandwichpanelen zijn verschillende toepassingen mogelijk. Ze worden onder andere toegepast als deurvulling, kozijnvulling en borstwering. Verder worden de panelen gebruikt bij dakkapellen, woningbouw, utiliteitsbouw en unitbouw. Op de panelen van Milin zit standaard 5 jaar garantie. Ook voldoen de panelen aan de richtlijnen voor duurzaam bouwen (DuBo). Zo maak je altijd een milieubewuste keuze!

Montage sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn eenvoudig te monteren op elk kozijn of deur. Het paneel kan eenvoudig bevestigd worden aan de glaslat in het kozijn. Deze glaslat komt voor in elk kozijn, zo kan het sandwichpaneel dus altijd op de juiste wijze worden bevestigd. De sandwichpanelen van Milin hebben een hoge isolatiewaarde, zijn slagvast en waterafstotend.

Sandwichpanelen kopen

Sandwichpanelen koop je snel en eenvoudig bij Milin. Wij hebben sandwichpanelen met verschillende materialen als toplaag, in verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd een sandwichpaneel dat past bij jouw project.