Milin levert duurzame afbouwmaterialen voor de nieuwbouw-, onderhouds-, renovatie en doe-het-zelfsector. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wandbekleding, plafondtegels, vloeren, kozijnafwerkingen en kunststof platen en profielen.

Wij leveren en adviseren de chalet- en caravanbouw, kozijnenfabricage- en montagebedrijven, bouwmaterialenhandel, architecten, projectontwikkelaars en de doe-het-zelfsector. Wij leveren niet rechtstreeks aan de consument, aannemers of ZZP’ers. De consument is wel vaak de opdrachtgever bij installatieof afbouwbedrijven (aannemers, ZZP’ers) of is eindgebruiker via het doe-het-zelf kanaal. Informatieaanvragen van particulieren en installatie- of afbouwbedrijven worden door Milin in behandeling genomen, maar doorverwezen naar de dichtstbijzijnde Milin dealer in het postcodegebied van de klant.

In 2004 is Millin gestart en uitgegroeid tot een financieel onafhankelijke organisatie. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om klanten in diverse sectoren optimaal te ondersteunen bij de totstandkoming van hun projecten. Met een ruime voorraad, verdeeld over drie opslaghallen en een groot buitenterrein van in totaal 10.000 m², weet Milin optimaal invulling te geven aan het streven naar een snelle en accurate levering van panelen en profielen binnen 24 uur.

Milin staat voor

 • Betrouwbaarheid
  Door compleet uit eigen voorraad te leveren kunnen we ervoor zorgen dat de installateur altijd vooruit kan.
 • Flexibiliteit
  24-uurslevering is mogelijk. We korten goederen gratis af voor transport en wij helpen graag mee in het zoeken naar oplossingen voor de klant en opdrachtgevers bij het project.
 • Innovatief
  Wij zijn altijd in beweging om onze producten te verbeteren en ons assortiment uit te breiden met nieuwe duurzame producten. Innovatie in productontwikkeling is belangrijk binnen de bedrijfsvoering.
 • Duurzaam
  Niet alleen producten dragen bij aan duurzaamheid, ook het nieuwe bedrijfspand is ingericht op energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Duurzaamheid loopt als een ‘groene draad’ door onze organisatie heen.
 • Servicegericht
  Onze medewerkers staan altijd klaar om klanten en opdrachtgevers te helpen omtrent vraagstukken rondom hun project of tijdens het uitvoeren.
 • Dedicated vervoer
  Dagelijks rijden duurzame vrachtwagens rond om in Nederland duurzame afbouwmaterialen te leveren aan klanten en werkplaatsen. Bestellingen kunnen binnen 24 uur geleverd worden en zelfs binnen milieuzones.

Hier gaan we voor

Wij willen betaalbare, moderne panelen en profielen van goede kwaliteit op de markt brengen. En de installateur zoveel mogelijk ontzorgen zodat hij efficiënt te werk kan gaan. Milin levert bijna alle producten onder het CE en zijn voorzien van het Milin DUBO keurmerk.

Naast de eerder genoemde keurmerken en markeringen zijn wij officieel VKG Keurmerk partner. VKG Keurmerk is een kwaliteitswaarborg voor de gevelelementen die gebruikt worden bij kozijnen. Al onze producten zijn tegen de VKG ladder aangehouden, dit samen met ander eisen en adviezen vanuit de VKG, mogen wij ons officieel VKG keurmerk partner noemen.

Daarom voor ons kiezen

Bestellen bij Milin betekent:

 • 24-uurs levering mogelijk
 • Deskundige medewerkers
 • Leveringen op werk- of bouwplaats
 • Fabrieksgaranties en continue kwaliteitscontrole
 • Geen verpakkingskosten en gratis afkorten voor eenvoudig vervoer
 • Afhaalkosten bereken wij niet door
 • Bereikbaar op werkdagen: van 08:00 tot 12:15 en van 12:45 – 17:00 uur

Workshops

Partners en klanten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide producttraining in de speciaal daarvoor ingerichte trainingsruimte te Nieuwegein. Tijdens de workshops wordt dieper ingegaan op de eigenschappen, mogelijkheden en verwerking van de producten uit ons assortiment. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze afdeling verkoop: 030-657 90 20 of verkoop@milin.nl

Blog

Wij brengen wekelijks een blog uit over onze producten, de markt en het bedrijf. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche.

 

bob
Bob Miltenburg
Algemeen directeur
“Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten kunnen helpen wanneer ze hierom vragen. Wij werken er graag aan mee, dat ze altijd vooruit kunnen en niet vastlopen tijdens de uitvoering van een project”.