vensterbank
Milinboard kunststof vensterbank Type B

Milinboard kunststof vensterbank Type B Kunststof vensterbanken zijn onderhoudsarm en eenvoudig te monteren. De Milinboard […]

Kenmerken: Eenvoudige montage, Geen schilderwerk, Gemakkelijk te verwerken, Onderhoudsarm, Recyclebaar, Spitse ronde neus, UV bestendig, Waterafstotend
Bekijken

Onze merken

Kunststof vensterbanken

 Kunststof vensterbank hebben het grote voordeel dat ze onderhoudsarm zijn. Door het sterke materiaal hebben ze een lange levensduur en ze zijn in vele kleuren leverbaar. Zo vind je altijd een passende vensterbank bij jouw interieur.

 Vensterbanken zijn sierlijke, bepalende elementen in het interieur van een woning. Juist daarom is het belangrijk dat ze ook lang mooi blijven.

Vensterbank kunststof

Kunststof vensterbanken van Milinboard hebben een sterke toplaag. Deze is hard, krasvast en duurzaam. Kunststof vensterbanken zijn UV- en vochtbestendig. De vensterbank kunststof van Milinboard is daardoor de juiste keuze voor een vensterbank die lang mooi moet blijven.

Marmer vensterbank

De vensterbank kunststof van Mliniboard is er in de kleuren wit, crème en marmer. Wit en crème helpen om de vensterbanken zo min mogelijk op te laten vallen. Daardoor valt meer aandacht op andere interieurelementen.

De marmer vensterbank kunststof is een chique vensterbank, die juist aandacht verdient. Marmer is een natuurproduct met een mooie, luxueuze uitstraling. De kunststof vensterbank van Milinboard heeft dezelfde mooie kleur en uitstraling, maar heeft niet de nadelen van echt marmer, dat duur en lastig te verwerken is.

Kunststof vensterbank op maat

De kunststof vensterbanken van Milinboard hebben een dikte van 20 mm, met aan de voorzijde een sierlijke neus van 41 mm hoog. De vensterbanken kunststof zijn verkrijgbaar in verschillende dieptematen, namelijk 200, 250, 300 en 400 mm. De lengte bedraagt 6 meter.

Door deze lengte en de verschillende dieptematen is een kunststof vensterbank op maat maken geen probleem. Het materiaal is ook goed te bewerken. Dat kan met gewoon normale houtbewerkingsgereedschappen. Gebruik voor het zagen een zaag met een fijne vertanding.

De kopse kant van de gezaagde vensterbank kan worden afgewerkt met een bijpassende eindkap.

Montage kunststof vensterbank

De kunststof vensterbank van Milinboard is eenvoudig te monteren. Het volstaat om deze op de ondergrond te verlijmen met montagekit. Ook de eindkappen worden verlijmd. De naad tussen de vensterbank en het kozijn kan worden gedicht met acrylaatkit.

Belangrijk is om te letten op de diepte van de vensterbank waar het gaat om het deel dat uit de muur of wand steekt. Dat mag maximaal 10 centimeter zijn. Bij een grotere overhang is een ondersteuning met wandbeugels nodig.

De kunststof vensterbank dient minimaal 30 cm boven een radiator te worden gemonteerd.