steenlook vensterbank
Milinboard natuursteen vensterbanken

Milinboard Steenlook vensterbank Milinboard steenlook binnenvensterbanken van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De […]

Kenmerken: Gemakkelijk te verwerken, Krasvast, Onderhoudsvriendelijk, UV bestendig, Waterafstotend
Bekijken

Onze merken

Natuursteen vensterbanken

Een natuursteen vensterbank geeft een vertrek een sfeervolle, chique en toch robuuste uitstraling. Met Milinboard Steenlook is het effect van een natuursteen vensterbank te realiseren zonder de nadelen van echt natuursteen.

 Echt natuursteen is een zwaar product dat alleen met speciale gereedschappen en vakmanschap te bewerken is. Ook is natuursteen relatief duur. Wel is het een robuust product met een chique uitstraling, dat daardoor in veel interieurs goed in de smaak valt.

Vensterbank natuursteen

Met Milinboard Steenlook is dezelfde uitstraling te realiseren als een vensterbank natuursteen. De stenen vensterbanken zijn bijzonder duurzaam, krasvast en stevig dankzij de sterke toplaag.

De vensterbank steenlook is licht in gewicht en is UV- en vochtbestendig.

Vensterbank natuursteen van Milinboard heeft een lengte van 6 meter en is voorzien van een neus van 40 mm hoog. Deze neushoogte bepaalt het aanzien in het voorvlak van de vensterbank.

Stenen vensterbank

Een echte stenen vensterbank is in het werk lastig op maat te maken, zeker als die oren rondom de binnenwand moet krijgen. Met een steenlook vensterbank is op maat maken een eenvoudige klus. Dat kan met een normale zaag, voorzien van een fijne vertanding. Voor de gezaagde kopse kanten zijn eindkappen beschikbaar. Deze sluiten met een facetrand op de vensterbank.

De vensterbank steenlook van Milinboard is er in de breedtes 250, 300 en 400 mm. De vensterbank mag maximaal 10 cm overhangen. Bij een grotere overhang is een ondersteuning met wandbeugels nodig.

Vensterbank betonlook

De vensterbank steenlook is in verschillende soorten en kleuren leverbaar, van Traffic white tot crème en parelgrijs en in Freestone light en mat en Carrara marmer. De kleursortering sluit ook prima aan bij de moderne vensterbank betonlook zoals die in veel interieurs wordt toegepast. Het is ook een uitstekend alternatief voor een vensterbank in hardsteen.

Montage steenlook vensterbank

De natuursteen vensterbank van Milinboard is eenvoudig te monteren met een montagekit. Voor de naden tussen de steenlook vensterbank en het kozijn is een afdichting van acrylaatkit gebruikelijk.

Houd bij de plaatsing rekening met een minimale afstand van 30 cm boven een eventuele radiator.