overzet vensterbank
Milinboard overzet vensterbank

Milinboard overzet vensterbank Naast de standaard vensterbanken zijn er ook hoogwaardig overzet vensterbanken leverbaar. Deze […]

Kenmerken: Eenvoudige montage, Geen schilderwerk, Gemakkelijk te verwerken, Onderhoudsarm, Recyclebaar, Renovatie, spitse neus, UV bestendig, Waterafstotend
Bekijken

Onze merken

Overzet vensterbanken

Bij een verandering van interieur past na verloop van tijd ook het renoveren van vensterbanken. Op de traditionele wijze is dit een ingrijpende klus, met hak- en breekwerk. Met de overzet vensterbank van Milinboard is zeer snel en eenvoudig een gelijkwaardig resultaat te halen.

Vensterbanken behoren tot de vaste onderdelen van een woning, maar zijn wel bepalend voor het interieur. Een andere kleur geven is meestal niet zo eenvoudig door de gebruikte materialen. Ook het repareren van beschadigingen is vaak lastig en is zelden onzichtbaar uit te voeren.

Vensterbank overzet

Als de oude vensterbanken niet meer voldoen, is het tijd voor een nieuwe look. Uiteraard is het mogelijk om de vensterbanken geheel te vervangen. Net zo effectief maar veel minder ingrijpend is het plaatsen van een overzetvensterbank. De oude vensterbank blijft daarbij als drager fungeren.

De vensterbank overzet is dus vooral een esthetische bekleding, die uiteraard wel aan hoge eisen van krasvastheid, duurzaamheid en kleurechtheid moet voldoen.

Milinboard overzetvensterbanken

Milinboard overzetvensterbanken bieden hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème. Met een diepte van 380 mm zijn ze voor vrijwel elke bestaande vensterbank exact op maat te maken. De Milinboard overzetvensterbanken hebben een lengte van 6 meter. De overzet vensterbank heeft en wanddikte van slechts 3,3 mm, zodat de aansluitingen rondom nauwelijks wijzigen.

De Milinboard overzetvensterbanken hebben een gematteerde fijnkorrelstructuur in een oppervlak van hoogwaardig melamine. Dit staat garant voor een lange levensduur en een hoge weerstand tegen beschadigingen.

Overzet vensterbank kunststof

Monteren van de overzet vensterbank is eenvoudig. Deze is namelijk voorzien van een neus met een hoogte van 55 mm. Aan de onderzijde van de neus is het profiel doorgezet naar achteren, onder een spitse hoek. Daardoor past de overzet vensterbank kunststof over vrijwel iedere bestaande vensterbank en klemt die zichzelf vast. Op het oppervlak kan de overzet vensterbank worden verlijmd met montagekit.

Voor de afwerking van de kopse kanten van de overzet vensterbank zijn bijpassende eindkappen verkrijgbaar.