Vacature Verkoopmedewerker Binnedienst (Fulltime)

Ben jij de communicatief vaardige teamspeler, met de juiste ambities en beschik je over goede commerciële antennes die je ook weet te gebruiken? Dan is deze baan iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als verkoop medewerker binnendienst bedien je op een klantvriendelijke manier onze klanten in de bouwwereld en industrie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om orders, technische toepassingsmogelijkheden, prijzen en levertijden van onze producten. Het is jouw doel om de klant een optimale klant ervaring te bieden en daarom probeer jij hem zo goed mogelijk te bedienen. Wanneer jij klant gerelateerde ontwikkelingen signaleert schroom jij niet om proactief je collega’s binnen de organisatie te informeren. Je werkt nauw samen met de collega’s van de verkoop buitendienst.

Over Milin

Milin BV te Nieuwegein is totaalleverancier in panelen en profielen voor onderhoudsarme gevel en wandafwerking. De organisatie is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een succesvolle organisatie waarin de medewerkers dagelijks in de weer zijn om klanten optimaal te ondersteunen in de uitvoering van hun afbouwprojecten. Wij zijn een sterk groeiende, gezonde organisatie die zich met name richt op de nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt.

Milin is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep van 17 technisch georiënteerde bedrijven gevestigd in het midden, oosten en noorden van Nederland. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een nuchtere cultuur en een streven naar efficiënte werkprocessen.

Wie ben jij

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een commerciële opleiding);
  • Je hebt aantoonbaar relevante (werk) ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met het voeren van (commerciële) telefoongesprekken met klanten;
  • Je bent sociaal, collegiaal en een teamspeler;
  • Je denkt in oplossingen, bent flexibel en komt met ideeën;
  • Je hebt affiniteit met de bouwwereld;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een afwisselende baan binnen een ondernemend en groeiend bedrijf. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team waarin volop ruimte is voor eigen inbreng. We geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. Samen bouwen we aan de toekomst van Milin!

Vanzelfsprekend hierbij zijn goede arbeidsvoorwaarden als een 40-urige werkweek, 37 vakantiedagen reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, bonusregeling en een salaris conform cao Hibin. Veel ruimte voor gezelligheid zoals o.a. een bouwvak barbecue, jaarfeest, attenties bij feestdagen en meer.

Spreekt deze functie je aan?

Zie jij jezelf als ons teamlid? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie met cv en een motivatie naar hr@milin.nl zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten. Voor vragen kun je contact opnemen met Paul Schalkwijk (Manager Sales). Telefoonnummer 06-50745701.