Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Kunststof gevelbekleding

Het kunststof gevelbekleding assortiment van Milin is een totaalconcept van professionele hoogwaardige gevelpanelen. Naast het leveren van gevelbekleding, met alle bijbehorende hulpmaterialen, bieden wij onze klanten ook ondersteuning op het gebied van producttraining, advies, projectondersteuning en online en offline public relations en marketing: display’s en online support. Wij hebben onze eigen trainingsruimte waar regelmatig producttrainingen gehouden worden. Milin heeft het meest uitgebreide assortiment gevelbekleding van Europa. We bieden ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen bij ons pand in Nieuwegein. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar al onze producten te vinden zijn. Kom gerust is deskundig advies inwinnen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, evenals een lekkere bak koffie. 

 

Gevelbekleding materialen

  • kunststof gevelbekleding

  • houtvezel gevelbekleding

  • composiet gevelbekleding

  • steenslag gevelbekleding

  • polyester gevelbekleding

 

Soorten kunststof gevelbekleding

  • rabat 

  • potdeksel 

  • rondkant 

  • plaatmateriaal

  • steenstrips

 

Kunststof gevelbekleding beschermt

Kunststof gevelbekleding zorgt voor bescherming en verfraaiing van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Vaak worden er natuurproducten zoals hout gebruikt op gevels. Het nadeel van houten gevels is dat deze veel onderhoud vergen. Zo moet het schilderwerk regelmatig uitgevoerd worden. 

 

Milin ontwikkelt en produceert duurzame panelen voor gevels die nagenoeg geen onderhoud vergen en schilderen overbodig maken. Hierdoor wordt veel tijd en kosten bespaard. Gevels afgewerkt met onderhoudsarme duurzame gevelpanelen van Milin zijn niet te onderscheiden van echt houten gevels. Af en toe de gevel afsoppen en het ziet er weer uit als nieuw! 

 

Montage van gevelbekleding

Voor een natuurlijke ventilatie is het belangrijk om gevelbekleding aan te brengen op een regelwerk. Hierdoor blijven niet alleen de gevelpanelen intact maar ook het gebouw zelf. Milin heeft voor al haar gevelbekleding producten een montagevoorschrift ontwikkeld. Milin adviseert om deze montagevoorschriften goed door te lezen alvorens men aan de slag gaat met het bekleden van de gevel. Montagevoorschriften van nagenoeg alle producten zijn te vinden bij de productpagina's. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze verkoop afdeling. Zij staan de hele dag klaar om je van de juiste deskundige informatie te voorzien. 

Misschien heb je ook interesse in een van de volgende producten: VinyPlusdakrandenterrasplankenEurotexx of steenstrips

 

VinyPlus

Lees meer
DutchPlank

Lees meer
Milyt

Milyt

Lees meer
Eurotexx

Lees meer
WoodDesign

wooddesign gevelbekleding

Lees meer
Milexx

milexx gevelbekleding

Lees meer